Muğla Son Dakika Kaza! Marmaris Sakar Geçidinde katliam gibi kaza! 23 ölü

Sakar Geçinde hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi mi? Buca'da son dakika yola çıkan otobüs Marmaris'te feci şekilde uçurumu yuvarlandı. Peki Uçuruma yuvarlanan otobüste hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi mi? Marmaris'te son dakika feci kaza. İzmir'in Buca ilçesinde yola çıkan yolcu otobüsü, Marmaris gezisi sırasında MArmaris'e ulaştığı sıralarda feci şekilde kaza yaptı.

Haberler 13.05.2017 - 14:42 Son Güncelleme : 13.05.2017 - 16:46

Sakar Geçinde hayatn kaybedenlerin isimleri belirlendi mi? Bucada son dakika yola çkan otobüs Marmariste fci ekilde uçurumu yuvarland. Peki Uçuruma yuvarlanan otobüste hayatn kaybedenlerin kimlikleri belirlendi mi? Marmariste son dakika feci kaza. zmirin Buca ilçesinde yola çkan yolcu otobüsü, Marmaris gezisi srasnda MArmarise ulat sralarda feci ekilde kaza yapt. zmir Bucadan yola çkan yolcu otobüsünün Marmarise anneler günü sebebiyle gittii örenildi. Sakar Geçidi mevkisinde uçuruma yuvarlanan otobüs içeirisnde maalesef yaanan can pazarnda 23 kiinin yaamn yitirdii 11 kiinin de yaraland örenildi. Kaza da hayatn kaybeden kiilerin hakknda henüz bir kimlik bilgisine ulalmad. Ancak geziyi hazrlayan kiinin einin kendi otobüsünden Aydn da olduklar zaman inip, kaza yapana otobüse bindii örenildi.

Mula- Marmaris karayolunun Sakar Geçidi mevkiindeki virajl rampada bir tur otobüsü devrildi. Kazada çok sayda ölü olduu belirtilirken olay yerine ambulanslar ve salk ekibiyle, itfaiye ekipleri de sevk edildi. Mula Valisi Amir çiçek, kazada çounluu kadn ve çocuk 17 kiinin öldüünü 13 kiinin yaralandn söyledi. Vali, daha sonra yapt açklamada ölü saysnn 20ye yükseldiini açklad. Valinin verdii bilgiye göre tur otobüsü yerli turistleri tayordu. Marmaris Belediye Bakan Ali Acar Durum vahim, çok sayda can kayb var. Kazann sürücü hatasndan kaynaklandn düünüyorum dedi.

Edinilen bilgiye göre, günü birlik gezi için zmir Bucadan Marmarise gitmekte olan 03 FR 247 plakal araç, Mula-Antalya karayolu Sakargeçidi mevkisinde kontrolünü kaybederek uçuruma yuvarland. Mula Valisi Amir çiçek, kazada 17 kiinin öldüünü 14 kiinin yaralandn söyledi. Yarallar arasnda durumu kritik olanlardan 3 kii daha hastane yolunda hayatn kaybetti. çiçek, Kaza olduunda 17ydi. Daha sonra hastane yolunda 3 kii daha vefaat etti. 11 ar yaralmz var. Bamz saolsun inallah yarallar ifa bulur. Bamz saolsun. Bu yarm otobüs. Tur otobüsü. çlerinde yabanc turist yok. Kazann nedeni inceliniyor. Aracn freni patlam olabilir deniyor. Konu inceleniyor dedi.

KAZA YERNDE UZUN KUYRUKLA OLUTU

Olay yerine çok sayda salk, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Hafta sonu tatili nedeniyle youn trafiin bulunduu bölgede, kaza nedeniyle karayolu bir süre trafie kapannca, kilometrelerce kuyruk olutu. Kazann ardndan Mula Vali Yardmcs Kamil Köten ve l Emniyet Müdürü Hakan çetinkaya da bölgeye gelerek kazayla ilgili bilgi ald.

SÜRÜCÜ HATASI MI

Marmaris Belediye Bakan Ali Acar Durum vahim, çok sayda can kayb var. Kazann sürücü hatasndan kaynaklandn düünüyorum açklamas yapt.

ANNELER GÜNÜ çN YOLA çIKMI

Yarallarn kaldrld hastanelerden Mula Tp Fakültesi Bahekimi Ümit Baar Semiz, Anneler kutlamas için Zmirden yola çkmlar. u an çok youn bir tedavi sürecindeyiz. O yüzden çok iletiim kurulamad. Ama keskin bir dönü esnasnda otobüsün viraj alamad ve alt yola dütüü bilgisi var bizde diye konutu.

SAKAR GEçD HAKKINDA

Sakar Geçidi, Fethiye ve Marmaristen Mula yönüne doru seyahat ederken iki yolun kesitii nokta olan Gökova mevkiinden balar. D-550 karayolu üzerinde 9 km uzunluunda olan geçit %10 eime sahiptir. Esiz manzaras ile size enfes bir görsel ölen sunar. nsann içini huzur ile dolduran bu manzara karsnda pedallamak ise ayr bir zevktir. Gerek çk, gerek ini her ikisinin de zevki bir bakadr.

Ana Sayfaya Git