Müge Anlı 30 Mayıs! Fatma Demir'in gelinleri kendilerini aklamak adına birbirini yedi

Müge Anlı 30 Mayıs'ta yaşananlar herkesi adeta şok etti. Aylardır süregelen Fatma Demir cinayetinin faili meçhullerinin aranması devam ederken 30 Mayıs programında Fatma Demir'in gelinleri adeta birbirine girdi.

Haberler 31.05.2017 - 02:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Müge Anl 30 Maysta yaananlar herkesi adeta ok etti. ATV ekralarnda ylardr sabah kua programlar arasnda yer alan ve türlü türlü cinayetleri aydnla kavuturan ve kayplar bulan Müge Anlnn programnda gün geçmiyor ki talihsiz olaylar yaansn. Aylardr süregelen Fatma Demir cinayetinin faili meçhullarinin aranmas devam ederken 30 Mays programnda Fatma Demirin gelinleri adeta birbirine girdi.

lenen Fatma Demir cinayetinin en büyük iki üphelisi ise Fatma Demirin gelinleri Güladiye ve Necla. Ortaya atlan iddialarda Fatma Demir cinayetinde dahil olduklar ya da azmettirdikleri iddia ediliyor. Durum da böyle olunca kendilerini aklamak adna iki elti sürekli birbirini yiyiyor.

te bu ekilde devam eden programda geçtiimiz gün iki elti yine birbirine girdi. Bu sefer tartmann dozu artarak ikilinin birbirlerine tokat atmas gündeme bomba gibi oturdu. Güladiye kendisinin üzerine yürüyen eltisi Neclaya tokat att kavgay, programn daimi konuu Avukat Rahmi Özkan araya girerek yattrd. Müge Anl, canl yayn sonras çkan kavgann görüntülerini, ertesi gün ki bölümde yaynlad.

Ana Sayfaya Git