Müge Anlı SON DAKİKA! Beratcan'ı kim öldürüp sulağa attı! Müge Anlı'nın da aradığı Beratcan'ı öldüren zanlı yakayı bakın nerede ele verdi!

Son dakika! Yürekleri yakan Kartal'da ortadan kayboan Beratcan'ı öldüren serviş şoförü yakalandı mı? Günlerdir herkesi üzen görüntülerin kaydedildiği bir sulakta cesedine ulaşılan Beratcan Karakütük'ü öldüren serviş şoförünün yakalandığı Gaziosmanpaşa'da olduğu iddiaları ortaya atıldı. Beratcan son dakika gelişmesi

Haberler 28.03.2016 - 02:44 Son Güncelleme : 28.03.2016 - 02:44

Son dakika! Yürekleri yakan Kartalda ortadan kayboan Beratcanı öldüren serviş şoförü yakalandı mı? Günlerdir herkesi üzen görüntülerin kaydedildiği bir sulakta cesedine ulaşılan Beratcan Karakütükü öldüren serviş şoförünün yakalandığı Gaziosmanpaşada olduğu iddiaları ortaya atıldı. Beratcan son dakika gelişmesi

Kartalda kaybolduktan 15 gün sonra cesedi ormanlık alandaki su kanalında bulunan Beratcan Karakütükün katil zanlısı yakalandı. Şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Kartalda 9 Mart tarihinde kaybolmasından sonra Tuzlada bir ormanlık alandaki su kanalında cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütükün katil zanlısı Gaziosmanpaşada yakalandı. Yakalanan şüpheli, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

İHA

10 yaşındaki Beratcanın annesi Türkan Karakütük, şüphelendiği durumu yayın arkasında Müge Anlıya itiraf etmişti.

İstanbul Kartalda yaşayan İlkokul öğrencisi Beratcan Karakütük, 15 gün önce esrarengiz bir şekilde kayboldu. Beratcan Karakütükün kaybolmasının ardından ailesi ve polisin yanı sıra vatandaşlar da seferber olmuştu. çocuklarının bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Serte de gelen aile Müge anlıdan ve ekibinden yardım istedi. Olayla ilgili çocuk Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen soruşturmada dün Tuzla Orhanlıda Beratcanın cesedine ulaşıldı.

Alınan acı haber üzerine bugün Müge Anlı ve ekibi hem Beratcanın cansız bedeninin bulunduğu olay yerine, hem de acılı ailenin evine gitti. Müge Anlı yaşanan bu acı olay için, Beratcanın canlı bulanacağına dair ümitlerim günler öncesinde kesilmişti. Bunun sebebi annesiyle yayın arkasında aramızda geçen özel konuşmaydı. Annenin bana anlattıklarından sonra öğrendiklerimi çocuk Şubeye de bildirdik. Soruşturmanın sağlıklı yürütülmesi açısından bazı bilgileri paylaşamıyorum. Cinayet, Beratcanın kaybolduğu, daha doğrusu kaçırıldığı gün işlenmiş. Kaçırıldığı diyorum ama bu zorla olan bir kaçırılma değil aslına bakarsanız. Beratcan, aslında tanıdığı birinin arabasına bindi ve maalesef farkında olmadan ölüme doğru gitti. Bu cinayetin sebebi insanın aklına hayaline gelmeyecek bir şey. Tam bilgi paylaşamamamın nedeni Üsküdar çocuk Şube ve Cinayet Masası olayın henüz açıklamama istediğinden kaynaklanıyor.

Beratcan kimdi?

İSTANBUL Kartalda okuldan çıktıktan sonra kaybolan 10 yaşındaki Beratcan Karakütükten 15 gün sonra acı haber geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Beratcan Karakütük ile ilgili dün gelen bir ihbarı değerlendirdi. Ekipler, küçük çocuğun cesedini Tuzlada Tepeörendeki ormanlık alanda buldu. Beratcanın cesedi ilk incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. İlk incelemede küçük çocuğun cesedinde kesik yada kurşun yarası olmadığı tespit edildi.

Kaçırdığı gün boğmuş

Kamera kayıtlarından yola çıkan ve ailenin ilişkilerini de göz önünde bulunduran polis, asıl faili belirledi. Beratcanın annesinin ilişkilerini araştıran polisler, küçük çocuğun annesiyle gönül ilişkisi olduğu öğrenilen ulaştırma şoförüne ulaştı. Küçük Beratcanı okul çıkışında kaçırdığı ve olay günü boğarak ormana attığı ifade edilen cinayet şüphelisini bulmak için birçok yere baskın düzenlendi. Ancak bulunamayan cinayet şüphelisinin il dışına kaçtığı tespit edildi. Olayla ilgili ifadesine başvurulan dört kişi ise bırakıldı.

Kaçırılmış olabilir denmişti

Kartal Yıldız İşcimen İlkokulu dördüncü sınıf öğrencisi Beratcan Karakütük, 9 Martta okuldan çıktıktan sonra kayıplara karışmıştı. çocuğun bulunması için bölgede geniş çaplı aramalar yapılmış ama Beratcana ait hiçbir iz bulunamamıştı. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken küçük çocuğun kaçırılmış olma ihtimali de değerlendirilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır