Muğla Menteşe'de intihar, iki arkadaş ölüme atladı

Muğla Menteşe'de lise öğrencisi olduğu belirlenen 2 genç kız, ölüme atladı. El ele tutuşup intihar ettikleri belirlenen iki arkadaş can verdi.

Haberler 19.05.2017 - 13:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mula Menteede lise örencisi olduu belirlenen 2 genç kz, ölüme atlad. El ele tutuup intihar ettikleri belirlenen iki arkada can verdi.

ntihar eden kzlarn cesetlerine yaklak 3 saatlik çalmann sonunda ulalabildi.Olay, dün saat 21.00 sralarnda kenti kubak gören Masa Danda meydana geldi. Muladaki çeitli liselerde eitim gören 4ü kz, 1i erkek toplam 5 örenci manzara izlemek için Masa Dana çkt. Örencilerden 18 yandaki Yonca Kurt ile ayn yataki arkada Melek Basalak, henüz belirlenemeyen bir nedenle el ele tutuarak yaklak 100 metre yükseklikten uçurumdan atlad. Olay gören ve büyük bir ok yaayan arkadalar durumu salk ve polis ekiplerine bildirdi. Orada bulunan Melek Basalakn kardei Dilek Basalak da sinir krizleri geçirdi.Bölgeye 112 Salk ekipleri ve polis ile afad ve UMKE ekipleri sevk edildi. Ekipler yaklak 3 saat süren çalmann ardndan 2 örencinin uçurumdaki cesetlerine ulat.

Savcnn olay yerindeki incelemesinin ardndan liseli Yonca Kurt ve Melek Basalakn cesetleri otopsi için Mula Adli Tp Kurumu Morguna kaldrld.

Polisin olayla ilgili balatt soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git