Muğla'da kazada hayatını kaybedenlerin cenazesi teslim ediliyor! Acı çok büyük

İzmir Buca'dan yola çıkan yolcu otobüsünün dün Muğla'da geçirdiği korkunç kaza da 23 can hayatını kaybetti. Aynı mhalleden olduğu belirlenen kişilerin cenazeleri ailelerine teslim ediliyor. Buca'da bugün anneler günü yok.

Haberler 14.05.2017 - 15:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

zmir Bucadan yola çkan yolcu otobüsünün dün Mulada geçirdii korkunç kaza da 23 can hayatn kaybetti. Ayn mhalleden olduu belirlenen kiilerin cenazeleri ailelerine teslim ediliyor. Bucada bugün anneler günü yok. Hayat kaybedenlerin kimlikleri konusunda dün akam saatlerinde açklama yaplrken. bugün yaanan çok büyük acnn da tarifi yok.

Mulada midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu yaamn yitiren 24 kiiden 8inin cenaze namaz öle namaznn ardndan Bucadaki Eyüp Sultan Camiinde klnd. Binlerce vatanda son görevlerini yerine getirmek için camiye akn etti. Cenazeye Babakan Binali Yldrm da katld.

Selda Altay, Hatice Güllü, Aye Kolcu, Mübeccel Dedeolu, Aye Nur Naml Arkan, Serpil kaldrmc ve Mükerrem Salcann cenazeleri camiye getirildii srada gözya sel oldu.

Selda Altayn kzlar Buse ve Sude, Anneler Gününde cenazesine geldikleri annelerinin tabutuna bir buket krmz karanfil brakt. Hatice Güllünün yeeni Yamur da teyzesinin tabutu banda gözya döktü.

Aye Kolcunun kz Seda Kolcu da annesinin tabutuna sarlarak alarken, komular teselli etmek için ona sarld.

Mükerrem Salcann ei Erdoan Salcan, önce tabuta sarlp gözya döktü. Fenalaan Erdoan Salcan, biraz uzaktaki sandalyeye oturtuldu. Einden ayr kalmak istemeyen Salcan sandalyesini tabutun yanna getirerek oturmaya devam etti.

KOCAOLU ZYARET ETT

zmir Büyükehir Belediye Bakan CHPli Aziz Kocaolu, Buca Belediye Bakan CHPli Levent Piritina ile acl aileret taziye ziyaretinde bulundu. Kocaolu, burada yapt açklamada unlar söyledi:

çounluu Bucadan olan kadnlarmz, çocuklarmz, Anneler Günü etkinlii çerçevesinde Marmarise gidip bir gezi yapmak istiyorlar ama maalesef Mulay geçtikten sonra Sakarda, henüz belli olmayan nedenlerle, büyük ihtimal fren patlamas nedeniyle araç uçuruma yuvarlanyor. 24 kardeimiz vefat ediyor, 10 yaralmz var. kisinin çok ar olduu bilgisini aldk. Hepimiz üzüntülüyüz. çok büyük bir kayp. çok büyük birfacia. Yaralar sarmaktan, sabr etmekten ve hayatn kaybeden hemehrilerimizin yaknlarna destek olmaktan baka çaremiz yok. Hepimizin ba saolsun. Nur içinde yatsnlar. Yaknlarna sabr diliyoruz.

2 CENAZE DAHA TESLM EDLD

Midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu yaamn yitiren 24 kiiden 22sinin cenazesi, Adli Tp Kurumundaki ilemlerin ardndan gece yaknlarna teslim edilmi, kalan 2 kiinin cenazesi ise yaknlarnn Ankara ve çanakkaleden gelecek olmas nedeniyle bekletilmiti.

Hayatn kaybeden Zübeyde çalk ve Feray Aknn cenazesi de sabah saatlerinde Mula Adli Tp Kurumuna gelen yaknlarna teslim edildi. çalk ve Aknn yaknlarnn, cenazeleri alrken gözyalarna hakim olamadklar görüldü.

Cenazeler, çanakkale Kepez Belediyesi aracyla çanakkaleye götürüldü. Bu arada, çanakkalede yaayan Aknn, zmir Dokuz Eylül Üniversitesinde eitim gören kz Neslihan ziyarete gittii örenildi. (hürriyet)

Ana Sayfaya Git