Muhtar, mahalleye giriş ve çıkışları yasakladı

Mardin'in Derik ilçesine bağlı kırsal Ambarlı Mahallesi Muhtarı Ferat Çetin, koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya aldığı mahallede giriş ve çıkışları yasakladı. Muhtar Çetin, "Mahallemize yabancı birinin gelmesini istemiyoruz. Kimse bizi ziyaret etmesin. Mahalle sakinlerinin sağlığını korumak için bu uygulamaya gittik" dedi.

Haberler 01.04.2020 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Koronavirüse kar alnan tedbirler kapsamnda vatandalara yaplan Evde kal çarlar sürerken birçok ilde de farkl önlemler alnd. Mardin Derik ilçesine bal krsal Ambarl Mahallesinin muhtar Ferat çetin de salgna kar alnan tedbiler kapsamnda mahalleye giri ve çklar yasaklad. Kendi karantinalarn uyguladklarn söyleyen çetin, mahalle giriindeki tabelaya Virüs nedeniyle köye giri ve çklar yasaktr yazs ast.

GR-çIKILAR YASAKLANDI

200 hane ve 1200 nüfusa sahip olduklarn anlatan muhtar çetin, mahallelerine ziyaretçi gelmesini istemediini söyledi. Bu uygulamay mahalle sakinlerinin sal için hayata geçirdiklerini belirten muhtar çetin, Mahallemize ziyaretçilerin gelmesini istemiyoruz. Bunun için köyün giriine Virüs nedeniyle köye giri ve çklar yasaktr uyar yazn yazdk. Mahallemizde herhangi bir hastalk yoktur. Herkesin evde kalmasn istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git