Muhtarın muhtarlığı işyerinde!

Teröristler tarafından bürosu bombalanan muhtar, televizyon tamiri yapılan dükkanda hizmet veriyor

Haberler 15.10.2020 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur ilçesinde 2015te terör olaylarnda muhtarlk binas bombalanan Ziya Gökalp Mahallesi Muhtar Muhsin Sanay, o tarihten bu yana televizyon tamircilii yapt dükkannda iki bin kiiye hizmet vermeye çalyor. 2015teki olaylarda muhtarlk binasnn bombalanarak kullanlamaz hale geldii ifade eden Sanay, 9 metrekarelik televizyon tamircilii yaptm dükkanda vatandalarn sorunlarna çözüm bulmaya çalyorum dedi.

Sur ilçesine bal Ziya Gökalp Mahallesinde 21 yldan bu yana muhtarlk yapan Muhsin Sanay, son 5 yldr hizmet binas olmadan görevini sürdürmeye çalyor. Surda 2015 ylnda yaanan terör olaylarda muhtarlk binasnn teröristlerce bombalanarak kullanlamaz hale geldiini ifade eden Muhsin Sanay, mahallelinin ihtiyaçlarn televizyon tamircilii yapt dükkannda görüyor.

VATANDAA DAHA GÜZEL ARTLARDA DAHA Y HZMET VERMEK STYORUM

Son 5 ylda yetkili kurumlara birçok kez müracaat ettiini belirten Sanay, Pandemi ortamnda, televizyon tamircilii yaptm dükkanmda ayn zamanda muhtarlk görevini yürütüyorum. Dükkanmn alan 9 metrekare ve buna ramen vatandalarmn sorunlarn çözmeye çalyorum. Ben ve vatandalar madur oluyoruz. 2 kiiyi ayn anda içeri alamyorum. Derdini anlatmak isteyen misafirleri arlayamyorum. Vatandaa daha güzel artlarda daha iyi hizmet vermek etmek için bir muhtarlk bürosu istiyorum diye konutu.

YEN VALMZDEN UMUTLUYUM

21 yldan bu yana Ziya Gökalp Mahallesinde muhtarlk yaptn kaydeden Muhsin Sanay, Diyarbakr Valisi Münir Karaloluna ve dier yetkililere çarda bulunarak, Biz de kamu hizmeti veriyoruz. Vatandaa hizmet verecek bir yerimizin olmas gerekiyor. Valimizden, belediye bakanmzdan yer talebimiz var. Daha önce yaptm müracaatlarda dönü olmad. Yeni valimizden umutluyum. Tüm gayemiz vatandaa daha iyi hizmet vermek için eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git