Muhtarlarla aşı toplantısı

Diyarbakır Tabip Odası, kentte artan vaka sayıları ve aşı oranıyla ilgili mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Haberler 26.07.2021 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Tabip Odas, kentte artan vaka says ve düük seyreden a oranlaryla ilgili bilgilendirme yapmak üzere Tahir Elçi Konferans Salonunda muhtarlarla bir araya geldi. A olma toplumsal sorumluluumuzdur pankartnn asld toplantya muhtarlarn yan sra Türk Tabipleri Birlii (TTB) Merkez Konsey Üyesi Doçent Doktor Halis Yerlikaya, Haklarn Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakr l Ebakan Zeyat Ceylan ile il yöneticileri katld.

Yerlikayann konumasyla balayan toplantda a olmann önemi ve hayati riskine dikkat çekildi. Diyarbakr Tabip Odas olarak uzun bir zamandr a çars yaptklarn ancak orann hala yeterli düzeyde olmadn kaydeden Yerlikaya, Pandemide yeni bir süreçteyiz. Bu yeni pandemi aszlarn pandemisi olacak. Bu nedenle toplum olarak daha fazla bedel ödememek için sorumluluumuzu yerine getirerek a olmalyz dedi.

DYARBAKIR LK 5TE

Halkn salk hakk için mücadeleye devam ettiklerini dile getiren Diyarbakr Tabip Odas Bakan Elif Turan ise, A olmak toplumsal sorumluluumuzdur kampanyasn hatrlatt. Muhtarlarn da balattklar kampanyann bir parças olmalar gerektiini kaydeden Turan, Tedbirlerin kaldrlmasndan sonra vakalarn artt ilk 5 il arasndayz ve a olmada son 5teyiz. Bu nedenle tüm halkmz ilk günden bu yana a olmaya devam ettik diye belirtti.

Turann konumasnn ardndan, aya kar duyulan güvensizlik ve halkn merak ettii sorulara ilikin hazrlanan sunum yapld. Sunumun ardndan toplant muhtarlarn sorularyla son buldu.

Ana Sayfaya Git