Munzur ve Pülümür'de plaj keyfi

Kurban Bayramı'nda Tunceli'de Munzur ve Pülümür Çayı kıyısındaki plajlarda yoğunluk oluştu.

Haberler 15.08.2019 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son iki ylda Rafting Türkiye ampiyonas, Türkiye Su Jeti ve Flyboard ampiyonas ile Dünya Rafting ampiyonasna ev sahiplii yapan, su sporlaryla gündeme gelen Tuncelide Munzur ve Pülümür çay kysnda yerel iletmeciler tarafndan oluturulan doal plajlar, Akdeniz ve Egeyi aratmyor.

Munzur ve Pülümür çaynn souk ve içilebilir sularnda yüzerek serinleyen tatilciler, kylarnda doal kumda ve ezlonglarda günelenerek doann ve temiz havann tadn çkaryor.

Yaklak 3 aydr yerli ve yabanc turistlerin ziyaret ettii kent, Kurban Bayramn doayla iç içe geçirmek isteyenlerin adreslerinden biri oldu.

- Otellerdeki doluluk oran, yüzde 100

Tatil beldelerini aratmayacak güzelliklerin bulunduu kentte, otellerdeki doluluk oran da yüzde 100e ulat.

Torunlar ve çocuklaryla tatil için stanbuldan Tunceliye gelen engül Takran, kenti çok beendiklerini söyledi.

Kentin doasna hayran kaldklarn ifade eden Takran, Tunceli doa harikas bir yer. lk defa gördüm. stanbuldan torunlarm ve çocuklarm Tunceliye gezmeye geldiler ve çok güzel bulduk, gezmeye devam ediyoruz. Bütün insanlarn gelip buralar görmesini isterim. diye konutu.

- Doas bozulmam harika bir ehir

Diyarbakrdan ailesiyle gelen Ethem Alper de doas bozulmam ehri görmeyi istediklerini belirterek, Gerçekten çok beendik, çok houmuza gitti. Tüm vatandalarmza tavsiye ediyorum. Su mükemmel, temiz, harika, buz gibi bir su. Tunceli doas bozulmam harika bir ehir. ifadelerini kulland.

Ziyaretçilerden Arzu Altunta da Tunceliyi çok beendiini dile getirdi. ehrin Bodrum ve Marmarisi aratmayacak güzellikte olduunu aktaran Altunta, Tabiatna bayldm zaten, çok güzel bir yer ve herkese tavsiye ederim. Elazdan Tunceliye geldim ve gerçekten böyle bir ey beklemiyordum. Tatil yörelerindeki tatil yerlerini hiç aratmayacak güzellikte bir yer ve hiç rahatsz edici bir durumla karlamadm. dedi.

Ana Sayfaya Git