Murat Boz Aslı Enver'e dönmek için sosyal medyayı kullandı!

Murat Boz Aslı Enver çiftinin Bahar Candan aldatmacası sonrasında ayrıldığı iddia edilmişti. Murat Boz geçtiğimz hafta Eser Yenerler ile birlikte Candan kardeşelerle bir eğlence mekanında eğlenmeye gitmişlerdi .Murat Boz'un ayrılık akabinde pişman olduğu ve bunu sosyal medya hesabından paylaştığı iddia edildi.

Haberler 17.05.2017 - 11:28 Son Güncelleme : 17.05.2017 - 15:43

Murat Boz Asl Enver çiftinin Bahar Candan aldatmacas sonrasnda ayrld iddia edilmiti. Murat Boz geçtiimz hafta Eser Yenerler ile birlikte Candan kardeelerle bir elence mekannda elenmeye gitmilerdi . Medyaya szan görüntülerde çiftin mekan terkettikten sonra beraber Yenenlerin evine gittikleri de iddia edilmiti. Gündeme son dakika çkan haberlerde Murat Bozun ayrlk akabinde piman olduu ve bunu sosyal medya hesabndan paylat iddia edildi. Murat Boz Asl Envere göndermeli olarak Elveda deme bana eklinde paylamda bulunduu iddia edildi.

Son olarak Tuzlada verdii konser öncesi basn mensuplarnn karsna çkan Murat Boz, Bana Asly sormasnlar demiti. Hiçbir açklamada bulunmayan taraflar birbirlerinin fotoraflarn da Instagram hesabndan silmedi ve birbirlerini takibi brakmad. Konsere hazrlanan Murat Boz, provadan bir görüntü paylat. Videoda Elveda Deme isimli arky söyleyen Murat Bozun paylamndaki sözler dikkat çekti. Bu sözlerin ise ilikiyi tamamen noktalama karar ald öne sürülen Asl Envere olarak yorumland.

Murat Bozun söyledii Elveda Deme adl arknn sözleri öyle:

Acm derin tarifsiz

Talihsiz bir yerde

Ne sen onu bulabilirsin

Ne ben çkabilirim

yi günümde dar günümde

Sen hep orda yanbamda

Ne oldu da ayrlmaya

Bunca heves anlatsana

Elveda deme bana sakn

Sen git dargnm, krgnm olanlara

Yllara, hayalimi çalanlara

ASLI ENVER ÖZCAN DENZ DDALARI

Takvimde yer alan habere göre herkes Asl Enverle Murat Boz aknn, ünlü popçunun Bahar-Nihal Candan kardelerle yapt kaçamak yüzünden bittiini konuurken iddialara göre iin asl hiç de göründüü gibi deil Dedikodulara göre ikilinin evlilie giden ilikisi Asl Enverin çekimleri Bursada gerçekleen dizisi nedeniyle sekteye urad. Boz, Enverin dizideki Özcan Denizle öpüme sahnelerinden rahatsz olunca iliki çkmaza girdi. Murat Boz, güzel oyuncunun Denizle samimi sahnelerini kskanrken Özcan Denizin yakn çevresinden gelen dedikodular oke eden cinstendi...

ASLI ENVERDEN OK YANIT

Geçtiimiz günlerde Murat Boz, Bahar-Nihal Candan kardelerle yakalanm, sevgilisi Asl Enver ile bu nedenle ayrld haberleri çkmt. Bugün ise ayrln asl nedeni Asl Enverin dizideki rol arkada Özcan Deniz ile ak yayor iddialar çkt. Enver bu habere yorum yaparak yalanlama getirdi.

YOK ARTIK

Asl Enver, Özcan Deniz ile ak yaad iddialarn paylaan bir siteyi görüp fotorafn altna Yok artk diyerek haberi yalanlad.

AKINI BÖYLE AçIKLAMITI

Özcan Denizle barolleri paylat stanbullu Gelin dizisi Star TVde balayan Asl Enver, dizide ark söylemesiyle seyirciyi artt. ark söyleme konusunda kendisini önce Gürsel çelikin çaltrdn, ardndan sevgilisi Murat Bozun da yardmc olduunu anlatt.Murat Bozla bir yldr iliki yaayan Enver, Murat, hayatmda gördüüm en mütevaz ve yardmsever insan. Bunlar da çok deerli özellikler eklinde konutu.Ünlü oyuncu, Hürriyete verdii röportajda, Bozla ayrldklar haberlerini yalanlayarak, Önce gazeteye, sonra birbirimize baktk ve gülümsedik. nsan, hakknda gerçek olmayan bir ey görünce biraz üzülüyor ama yapacak bir ey yok dedi.Murat Bozun kendisi için doum gününde bir ark yazdn söyleyen Enver, Hayatmda aldm en güzel hediye. Hiç beklemiyordum. Stüdyoda çalyor sanyordum, oysa o sfrdan bir ark yapp klibini çekmi diye konutu.

Ana Sayfaya Git