Murat Dalkılıç Murat Boz kadar şanslı olmadı! İşte boşanma sebepleri

Murat Dalkılıç Merve Boluğur ayrıldıklarını açıkladı. Yıllara damgasını vuran aşk, 2 yıl önce evlilikle taçlanmıştı. geçtiğimiz haftalarda çiftin yalnız başlarına tatil yapmaları dikkatleri üzerine toplamış ve Murat Dalkılıç Merve Boluğur ayrıldı şeklinde iddialar ortaya atılmıştı

Haberler 22.08.2017 - 02:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Murat Dalklç Merve Boluur ayrldklarn açklad. Yllara damgasn vuran ak, 2 yl önce evlilikle taçlanmt. Herey yolunda derken geçtiimiz haftalarda çiftin yalnz balarna tatil yapmalar dikkatleri üzerine toplam ve Murat Dalklç Merve Boluur ayrld eklinde iddialar ortaya atlmt. Bir akn hazin sonunu iddialra göre, geçtiimiz aylards Murat Boz ile Asl Enverin arasn bozduu söylenen Eser Yenerlerin izi çkmt. Sadece iddia çerçevesinde yaynlanan haber de Eser Yenerler2in Murat dalklç akam elencesine çard ve yanlarnda bayanlarn da olduu söylenmiti.

Merve Boluur ve Murat Dalklçn ayrlnn arkasnda Eser Yenenlerin etkili olduu iddia edilmiti. çkan haberler karsnda sessizliini koruyan Eser Yenenlere arkada Murat Dalklç sahip çkt.

O günden berdiir Murat Dalklç Merve Boluur çiftinin arasndaki souk rüzgarlar yerini ayrla brakmt. Bir ünlü hikayesinin de böylece nktalandna ahit olduk.

Arkadalaryla çeme tatiline devam eden Boluur, önceki gün Alaçatda görüntülendi. Oyuncu, muhabirlerin ayrlk sorusunuAyrldmz dorudur. u an herhangi bir açklama yapmayacam, yaknda detayl bir ekilde açklayacaz diye yantlad.

MAHKEME BELL OLDU

Geride braktmz gün Murat Dalklçn sosyal medya hesabndan duyurusunu yapt boanma haberinden sonra herkes çiftin ne zaman mahkemeye gideceini merak ediyordu. k Hayat olarak çiftin avukatlarna ulatk ve davann eylül aynn ikinci haftas yaplacan örendik. kili Kartal Aile Mahkemesinde bir araya gelecek ve evliliklerini sonlandracak.

MURAT GER ALMADI

Murat Dalklç ile yollarn ayrma karar alan Merve Boluur einin takt 150 bin lira deerindeki tekta geri vermek istedi. Murat Dalklç Yürütememi olsak da o yüzük beraberliimizin en önemli ans. Lütfen sonsuza kadar sakla dedi ve yüzüü almad

EV SAHB LE BAI DERTTE DDALARI

Merve Boluurla boanaca konuulan Murat Dalklç, bir yandan da Ebru allnn yasak ak Uur Akku yüzünden skntl... ddiaya göre Dalklçn eski ev sahibi Akku, ünlü popçunun alaca 25 bin dolarlk depozitoyu vermiyor!Geçtiimiz yl Uur Akkuun kiracs olan ünlü popçu, iddiaya göre evden tandktan sonra 25 bin dolarlk (yaklak 90 bin TL) depozitoyu geri alamad. Dava açmak üzereyken araya giren ortak dostlarn krmayp bundan vazgeçen Dalklçn halen Uur Akkutan depozitoyu alamad örenildi. Bir dier iddiaya göre de ünlü popçu, ödemeyi yapmamakta da srarc olan Uur Akkutan depozitoyu geri alabilmek için ikinci kez dümeye basmaya hazrlanyor.

Ana Sayfaya Git