Müslüme'nin annesine ilk bu soru soruldu: Dede neden tutuklandı?

Mersin'de 10 gün boyunca dağlık alanda arandıktan sonra ölü bulunan Yörük kızı Müslüme'nin annesi Selvi Yağal, günler süren sorgunun ardından serbest kaldı. Küçük kızın dedesinin tutuklanmasıyla ilgili soruya cevap veren Yağal, "Biz de bilmiyoruz" dedi.

Haberler 24.11.2021 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mersinin Gülnar ilçesinde kaybolduktan sonra her yerde aranan ve 10 gün sonra cansz bedenine ulalan Müslüme Yaaln ailesi gözaltna alndktan sonra adliyeye sevk edilmiti. Aile üyelerinden sadece dede tutukland. Müslüme Yaal soruturmasnda gözaltna alnan ve dün serbest braklan baba Mehmet Yaal, anne Selvi Yaal ile çocuklar, kaldklar çadra döndü.

NEDEN TUTUKLANDIINI BLMYORUM

Mehmet Yaal, Gülnarda tutuklanan babasnn ileriyle ilgilenirken, Selvi Yaal ise çocuklarnn dadaki hayvanlarn yanna gitmesiyle tek kald. Selvi Yaal, kaynpederinin neden tutuklandyla ilgili, Neden tutuklandn bilmiyorum. Jandarma ne dediyse biz onu yaptk. Braknca da hayvanlarmzn bana geldik dedi.

AYNI çADIRDA KALIYORLARDI

Müslümenin ölümüyle ilgili tutuklanan dede Hasan Yaaln (70), ailesiyle birlikte hayvanclk yapt, yazn memleketleri Karamana, kn da Mersinin Gülnar ilçesine geldii belirtildi. Hasan Yaaln, ei, çocuklar ve torunlarnn dada kurulan çadrda hep birlikte kald örenildi.

YEN GÖRÜNTÜLER çIKTI

Dier yandan Müslümenin geçen yl çekilen görüntüsü ortaya çkt. Sosyal medya platformunda yaynlanan 14 saniyelik görüntüde Müslümenin, dalk arazide gülerek yürüdüü anlar yer ald.

Ana Sayfaya Git