Muş'ta dolar bozdurana araç yıkama bedava

Muş'ta esnaf, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek amacıyla döviz bozduran müşterilerinin araçlarını bedavaya yıkıyor, telefon için kırılmaz cam hediye ediyor.

Haberler 15.08.2018 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Muta esnaf, Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann çarsna destek amacyla döviz bozduran müterilerinin araçlarn bedavaya ykyor, telefon için krlmaz cam hediye ediyor.

Cumhurbakan Erdoann çars üzerine balatlan döviz bozdurma kampanyasna vatandalarn ve esnafn destei artarak devam ediyor.

Muta cep telefonu dükkan sahibi Nedim Barik, i yerinin camna dolar ve avro bozdurana krlmaz cam bedava ve oto ykamac Emrah Coar ise dolarn bozdur ülkene sahip çk, dolar bozdurana araba ykama bedava yazl döviz ast.

Barik, AA muhabirine yapt açklamada, ülkeye yaplan saldr neticesinde karnca misali ellerinden geldii kadaryla bir kampanya balattklarn söyledi.

Dolar ve avrosunu bozan vatandalarn telefonlar için krlmaz cam hediye ettiklerini belirten Barik, öyle konutu:

Bugün Türkiyeye büyük bir saldr olduunu, bu iin ekonomiyle bir balants olmadn düünüyoruz. Ülkemizi o güçlere yedirmemek adna vatanda olarak elimizden ne geliyorsa onu yapmaya çalyoruz. O ülkeler biliyorsunuz gezi olaylarnda, 15 Temmuz darbe giriiminde bütün güçlerini denediler ve bu ülkeyi ykamayacaklarn anladlar. imdi de ekonomi ile ykmaya çalyorlar. Bu ülke bizim baka ülkemiz ve yerimiz yok. Ülkemize sahip çkacaz.

- Dolarsz olur, ülkesiz olmaz

Coar ise 7 yldr esnaflk yaptn ve dolar bozdurma kampanyasna destek verdiini belirtti.

Dolarn bozdurup makbuzunu getirenlerin araçlarn bedavaya ykayacaklarn vurgulayan Coar, unlar ifade etti:

Bu duyarll tüm vatandalarmzdan bekliyoruz. çünkü bu vatan da kolay kolay kazanlmad. Herkes elini tan altna koysun. Herkes memleketine sahip çksn, bu oyuna gelmeyelim. 15 Temmuzda darbeyle ykamadklar ülkeyi u anda ekonomiyle ykmaya çalyorlar. Herkes dolarn bozdursun, bu ülkeye sahip çksn. Bu ülke kanlarla alnd, kolay kolay braklmaz. Dolarsz olur, ülkesiz olmaz. Lütfen herkes bunun farkna varsn, dolarn bozdursun.

Vatandalardan Servet Yapc da Mu halk olarak dolar bozdurma kampanyasna destek verdiklerini belirterek, Gördüünüz gibi aracmz getirip ykattrdk. 15 Temmuzda bizi ykamadklar gibi bu dolarlarla yine ykamayacaklar. Ülkemiz katla kurulmad, kanla alnd. Ülkemiz bu kadar basit deil. dedi.

Ana Sayfaya Git