Muş'ta husumetli iki aile barıştırıldı

Muş'ta geçen yıl bir kişinin hayatını kaybettiği kavga nedeniyle iki aile arasında başlayan husumet sona erdi.

Haberler 24.05.2022 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkeze bal Bahçe köyünde geçen yl yaanan ve bir kiinin ölümüyle sonuçlann kavga nedeniyle aralarnda husumet bulunan Altay ve Yldrm aileleri, Vali lker Gündüzöz, Belediye Bakan Feyat Asya, l Jandarma Komutan Albay lhan en ve kanaat önderlerinin giriimleri sonucu bartrld.

Köy camisinde düzenlenen törende aile fertlerini telefonla arayan Gündüzöz, barn hayrl olmas temennisinde bulundu.

K ALE BARITIRILDI

Mu Belediye Bakan Feyat Asya ise barn salanmasnda emei geçenlere teekkür etti.

Husumetin barla sonuçlanmasndan memnuniyet duyduklarn dile getiren Asya, Bugün, toplumun her kesimindeki insanlarmzla siyaset merkezimizle devlet ricali, sivil toplum kuruluu, kanaat önderiyle bu mutlu ana ahitlik etmek üzere Bahçe köyündeydik. Temennimiz bu tür olaylarn bir daha yaanmamasdr. Yaand zaman da devreye girilerek baka olaylarn yaanmamas ve husumetin barla sonuçlandrlmas çok mutlu bir andr. diye konutu.

Hasköy Belediye Bakan Hikmet Karayel de salanan barn herkese örnek olmasn temenni ederek, Bu sene barla sonuçlandrdmz 3 husumet oldu. Dier husumetlerin de çözümü için çalmaya devam ediyoruz. Bizim bu bölgede bu davalar bitirmemiz lazm. Halkmzn, gençlerimizin gelecei, bölgemizin gelimesi için bu davalarn bitmesi gerekiyor. dedi.

Okunan duann ardndan ailelerin bartrld törene, l Jandarma Komutan Albay lhan en, siyasi parti temsilcileri, köy muhtarlar, aile fertleri ve vatandalar katld.

Ana Sayfaya Git