Mustafa Ceceli Selin İmer ile öyle bir hamle yaptı ki! Evleniyorlar

Gündemden düşmeyen isim Mustafa Ceceli sevgilisi sosyetik güzel, Selin İmer ile olan birlikteliğini itiraf etti. Henüz eşi ile evli olduğu dönemlerde Mustafa Ceceli'nin aldattığı haberleri gündeme çıkmıştı.

Haberler 31.05.2017 - 19:46 Son Güncelleme : 31.05.2017 - 23:09

Gündemden dümeyen isim Mustafa Ceceli sevgilisi sosyetik güzel, Selin mer ile olan birlikteliini itiraf etti. Henüz ei ile evli olduu dönemlerde Mustafa Cecelinin aldatt haberleri gündeme çkmt. Sonrasnda ise aradan ksa geçen bir sürede boanma karar aldklarn ve aralarnda anlamazlklarn olduu açklanmt. Mustafa Cecelialdatma iddialar yalalam ve ayrlma karar ile alakal hereyim eimindir aldatma söz konusu deildir demiti. Derken verilen ayrlk karar sonrasnda Selin mer ile fotoraflarnn gündeme çkmas ve bugün yaplan birlktelik açklamas.... Herkes okta

Basna yansyan fotoraflarn ardndan Miamiye giden ünlü arkc, sessizliini bozdu ve basn açklamas ile bu ak dorulad.

Cecelinin açklamas öyle:

Öncelikle bilinmesini isterim ki bu bizim hayatmz ve atacamz admlarla alakal kimseden izin almaya gerek olduunu düünmüyoruz. Defalarca dile getirmeme ramen hala anlamak istemeyenlere bir kez daha hatrlatay Ahmed Hulusi bir eyh deildir, cemaati yoktur, kimsenin hayatna karmaz. Dolaysyla birlikte yanna gitmiler benzeri, iftiralara aryoruz. u anda ben Amerikadaym Selin ise stanbulda. Aldmz ortak karar sizlerle de paylamak isteriz. Dönünce evleneceiz. (Posta)

2 Kasm 1980 ylnda dünyaya gelen Mustafa Ceceli aslen çankrldr. Ankarada büyüyen Mustafa Ceceli ilköretim ve lise eitimini de burada almtr

Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimlii bölümünü kazanp okuyan Ceceli 3. snfta Yeditepe Üniversitesi letme Bölümünü kazand ve stanbulda okumaya balad.

Müzik kariyerine amatör olarak üniversitede balayan Mustafa Ceceli 2009 ylnda Ceceli albümü adyla piyasaya hzl bir giri yapmtr. Daha sonra 2012 ylnda Es albümüyle gönüllere esen Mustafa Ceceli 2014 ylnda Kalpten albümüyle de kalpleri kazanmtr.

Son olarak Ak için gelmiiz albümüyle sevenlerinin karsna çkan Mustafa Ceceli mütevazi hayat ve samimiyetiyle herkesin sevgisini kazanmtr.

Kariyeri boyunca bir çok ödüle sahip olan baarl isimin en dikkat çeken ödülleri ise 40.Altn Kelebek Ödüllerindeki En yi Erkek Sanatç ödülüdür.

1 Kasm 2008 senesinde Sinem Ceceli ile evlenen sanatçnn bu evlilikten Arn adnda bir olu vardr. Ceceli 25 Mays 2017 tarihi itibariyle einde anlamal olarak ayrlmtr

Ana Sayfaya Git