Mustafa Ceceli'nin sevgilisi Selin İmer bakın kimmiş?

Geçtiğimiz günLerde 9 yıllık evliliğini tek celse de sonlandıran Mustafa Ceceli çok konuşuluyor. Mustafa Ceceli ihanet dosyası sonrasında eşi ile boşandığı geçtiğimiz günlerde gündeme oturmuştu. Mustafa Ceceli'nin sosyetik güzel Selin İmer ile birlikte görüntülendiği ve aşk yaşadıkları iddia edilmişti

Haberler 30.05.2017 - 16:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz günLerde 9 yllk evliliini tek celse de sonlandran Mustafa Ceceli hakknda gün geçmiyor ki yepyeni iddialar ortaya atlsn. Mustafa Ceceli ihanet dosyas sonrasnda ei ile boand geçtiimiz günlerde gündeme oturmutu. Sabah magazin programlarnda ortaya atlan bir iddia da Mustafa Cecelinin sosyetik güzel Selin mer ile birlikte görüntülendii ve ak yaadklar idda edilmiti. Geçtiimiz günlerde henüz einden boanmken sosyetik güzel ile görüntüleri iddialarndan sonra Mustafa Cecelinin hayranlarnn durumdan hiç honut olmad gözlemlenirken, herkes Mustafa Ceceliinin sevgili Selin meri kimdir? diye aramaya balad.

adam nsel mer ile Canan merin kzlar Selin mer, 14 Ocak 1983 ylnda dünyaya geldi. Sosyetenin yakndan tand bir isim olan Selin mer, yedi yl yaad Miamiden döndükten sonra ak dedikodularyla gündeme geldi. Selin merin ad Doruk Kaya, Alican Ulusoy ve Beikta eski Bakan Serdar Bilgili gibi ünlülerle anlmt. Barcelonann yldz futbolcusu Arda Turan ile ad anld. Fakat baarl futbolcu ve Selin mer bu ak yalanlad.

NEDEN BOANDIINI AçIKLAMITI

9 Yllk ei Sinem Ceceliden tek celsede boanan Mustafa Ceceli boanma kararna ilikin olarak açklama yapt. Ceceli, Birbirimizin tarzlarn beenmiyor olmamz huzursuzlua neden oluyordu. O huzursuzluu bir türlü aamadk. Boanmamzn nedeni sadece ve sadece geçimsizliktir dedi.

Habertürke konuan Ceceli iki-üç yldr gerginlik yaadklarn ve boanmann gündemlerinde olduunu belirterek , çocuumuzun huzursuz bir ortamda büyümesinin salksz olacana karar verdik. Boanmamzn nedeni sadece ve sadece geçimsizliktir. Eim dünyann en mükemmel insandr açklamasn yapt.

Cecelinin açklamalar öyle:

Huzursuzluk aamadk

ki üç yldr evliliimizin üzerinde bir gerginlik vard. Bu süreç içinde birkaç kez boanmamz gündeme geldi. Söz konusu gerginlii bertaraf edemedik.

ki insan arasnda olabilecek problemlerdi. Birbirimizin tarzlarn beenmiyor olmamz huzursuzlua neden oluyordu. O huzursuzluu bir türlü aamadk.

Neyim varsa eimindir

çocuumuzun huzursuz bir ortamda büyümesinin salksz olacana karar verdik. Boanmamzn nedeni sadece ve sadece geçimsizliktir. Eim dünyann en mükemmel insandr.

Neyim varsa eimindir. Maddi ve manevi olarak her zaman yannda olacam. Kanunlar onu ne kadar koruyorsa ben iki kat koruyacam. Aile bütünlüümüzü bozmayacaz.

MUSTAFA CECEL HAKKINDA

2 Kasm 1980de Ankarada dünyaya gelen Mustafa Cecelinin müzie olan ilgisi ailesi tarafndan çok küçük yalarnda farkedildi. 6 yanda piyano ile tanan Ceceliye, alm olduu 2 yllk piyano eitimi sonras öretmeni konservatuvar eitimi almasn önerdi. 8 yanda TRTde yaynlanan Köy Doktoru adl bir dizide 13 bölüm rol ald. Daha sonra da UNICEF için hazrlanan Can Suyu adl bir filmde oynad. Lise yllarnda amatör olarak düzenlemeler yapmaya balad. Üniversite snavnda Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimlii bölümünü kazanan Mustafa Ceceli ayn dönemde arkadalarnn kurmu olduu bir grupta keyboard çalmaya balad.

Bir tarfatan da albüm yapmak isteyen sanatçlara demo kaytlar hazrlad.

Fakültenin 3. ylnda tekrar üniversite snavna girerek Yeditepe Üniversitesi letme Bölümünü kazand ve Ankaradaki müzik hayatn noktalayarak stanbula geldi. stanbula gelmesinin ardndan ksa süre sonra Cenk Erenin vokalistliini yapan Merih Ermakastarn arklarna düzenlemeler yaparak profesyonel aranjörlük hayatna adm att. Ozan Doulu ile tanan Ceceli o dönemde hazrlanmakta olan Kenan Doulunun Demedi Deme albümündeki Aklm Kart arksnn düzenlemesini yapt.

Yapt çalma herkes tarfndan çok sevindi ve baarnn kaplar açlm oldu. Sezen Aksuya hem albümlerinde hem de sahnede elik etmeye balayan Cecelinin imza att aranjeler büyük ilgi gördü. Listelerde üst sralarda yer alan kili Delilik, Hükümsüz ve Gidemem arklarn düzenledi. Ayn tarihlerde düzenlemi olduu çakkd arks Türk Pop Müziine yeni bir soluk getirdi ve youn ilgi gördü. Ardndan Emre Altu, Levent Yüksel, Hande Yener, Serdar Ortaç, Melih Görgün, Betül Demir, Murat Boz, Sla, Hepsi ve Emel Müftüoluna yapt aranjelerle hzl yükseliini devam ettirdi.

Ayrca Hepsi 1 isimli dizide de bir aranjörü canlandrd. Bu dizide oynad sralarda ise saçn sarya boyatmt. Samsun Demirden gelen teklif üzerine Enbe Orkestras albümünde konuk sanatç olarak, Sezen Aksuya ait olan Unutamam adl arky 2007 ylnda albümün ilk tantm için klip yapan eser olmutur. Ceceli bu ark ile birçok alan ve platformlarda baar elde edip 35. Altn Kelebek Ödülleri En yi çk Yapan Solist ve Power Türk Video Müzik Ödülleri En yi çk Yapan Video Klip ödüllerini ald. Bu arkdaki etkileyici yorumuyla solistlik kariyeri de balam oldu.

2008 ylnda ise Uzay Hepar ansna çkarlan Uzay Hepar Sonsuza albümünde daha önce Akn Nur Yenginin yorumlad, söz ve müzii Sezen Aksuya ait olan Karanfil adl parçay seslendirdi ve klip çekti.

Yaklask iki yl süren çalma sonrasnda 20 Kasm 2009 tarihinde ilk solo albümü ile müzik marketlerdeki yerini ald. Bu albümünden ksa bir süre sonra14 ubat Sevgililer Günü için hazrlanan Hastalkta Salkta piyano versiyonu piyasaya çkt. 16.Kral TV Müzik ödülleri gecesinde En Iyi Erkek Sanatç ve En Iyi Albüm ödüllerine ve 37. Altn Kelebek ödüleleri gecesinde En Iyi çk Yapan Sanatç ödülüne layk görüldü.

2010 Yaz aylarnda albüm arklarnn remixlerinin ve Hata isimli 1 yeni arknn bulunduu `Mustafa Ceceli Remixes`albümü müzik marketlerdeki yerini ald. Yln sonunda Enbe Orkestrasna ikinci ve son kez konuk olan Cecelinin seslendirdii Eksik ve Yamur Alyor arklar youn ilgi gördü. Eksik arks Mustafa Ceceli / Elvan Günaydn düeti aday olduu bütün dallarda ödülleri ald ve dijital ortamda en çok dinlenen ark oldu.

2011 yl sonunda Iskender Payda zamansz arklar albümünde Sensiz Olmaz ki adl Kayahan arksn tekrardan seslendirdi. 2 Nisan 2012 tarihinde ikinci solo albümü `ES` dinleyecisiyle bulutu. lk klip arks albüme de adn veren`ES` arksna çekildi.

Mustafa Ceceliye Sezen Aksu hac diye hitap ediyor. Mustafa Ceceli 2003de hacca gitmitir.

Mustafa Ceceli, keyboard, gitar, piyano ve keman iyi derecede çalabiliyor. Mustafa Ceceli, 2008 de tasarm mühendisi Sinem Ceceli ile evlenmitir.28 Eylül 2011 doumlu Arn adnda bir çocuklar var.

Albümleri

Mustafa Ceceli (2009)

Es (2012)

Kalpten (2014)

Yapmlar

O Ses çocuklar - Jüri - 2014

Kapma - Jüri - 2015

Ana Sayfaya Git