Mutlu Kaya, öldürülen ablası hakkında ilk kez konuştu: Ablamı öldüren kişi sevgilisi değildi

Erkek arkadaşı tarafından vurulan ve engelli kalan Mutlu Kaya, katıldığı canlı yayında canice öldürülen ablası hakkında konuşarak "O cani ablamın sevgilisi değildi, kendisini kurtarmak için öyle söyledi" diyerek cinayetin detaylarını anlattı.

Haberler 21.04.2020 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2015 ylnda Diyarbakr Ergani ilçesinde silahla vurulan ve yüzde 98 engelli kalan Mutlu Kayann ablas Dilek Kaya, geçtiimiz Mart aynda erkek arkada tarafndan öldürüldü. Dün akam Instagramda bir canl yayna katlan Mutlu Kaya, ablasn öldüren kii hakknda bilinmeyen detaylar anlatt.

KENDSN ALDATTIINI SÖYLEYP ÖLDÜRDÜ

Katld ses yarmas ile adn duyuran ve sonrasnda erkek arkada tarafndan bandan vurularak engelli kalan Mutlu Kayann ablas Dilek Kaya, Diyarbakr 8inci Ana Jet Üs Komutanlnda görevli Yusuf ç., tarafndan öldürüldü. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen Yusuf ç., ilk ifadesinde, Yaklak bir haftadr Dilek ile birlikte ayn evde kalyoruz. Alkol almaya baladk. Daha sonra kendisinin beni aldattn söyledim. Bunun üzerine aramzda tartma çkt. Ksa sürede kavgaya döndü. Belimden çkardm tabancayla bana tek el ate edip öldürdüm dedi.

Mutlu Kaya, öldürülen ablas hakknda ilk kez konutu: Öldüren kii sevgilisi deildi, kendisini kurtarmak için öyle söyledi

O ADAM ABLAMIN SEVGLS DELD

Kanal D muhabiri brahim Konarn Instagram üzerinden yapt canl yaynna konuk olan Mutlu Kaya, erkek arkadan aldatt gerekçesiyle öldürüldüü ileri sürülen ablasnn cinayeti hakknda Bunu yapan bir cani ve devletin bir askeri. Bu nasl bir caniliktir. O ahsn benim ablamla hiçbir alakas yoktu, sevgilisi de deildi dedi.

AKAM EVE GELP ABLAM DREK SIKIYOR

Cinayetin ilendii günü anlatan Mutlu Kaya, sözlerine öyle devam etti: Ben o gün ablamn yanndaydm sonra kendi evime geldim. Akam 11 sularnda kap çalyor; ablam kapy açt gibi o cani ablama skyor. Bu polisin raporlarnda da var. Sevgilim olaylar falan adamn kendisini kurtarma çabalar. Böyle bir ey yok. Ben ablamla ayn kaderi yaadm. Annemin bir engelli kz var ve bir kzn da topraa gömdü. Benim ablam böyle topran altna girmeyi ister miydi, ben böyle sakatlanmay ister miydim? nsan kendi kaderini kendisi çizemiyor. Ben tüm kadnlar içim mücadele ediyorum. Bu can bedende oldukça ben mücadeleden vazgeçmeyeceim. Ablam öldü, ablamn yasnda kendi gözyam kendim silemedim. çünkü elim tutmuyor.

Mutlu Kaya, öldürülen ablas hakknda ilk kez konutu: Öldüren kii sevgilisi deildi, kendisini kurtarmak için öyle söyledi

ABLAMIN ÖLECEN HSSETTM

Ablamn öldürüldüü gün Miraç kandiliydi. Ben kuran okudum sonra yatama girdim. Ayetler okumaya baladm. Tam uyuyacaktm ki yüreime bir his girdi. Allahm Dilek ablam ölmesin dedim ve o an mutfaktan çlklar yükseldi. O an annemlere kznz ölmü diye haber geldi. Bize kznz kalp krizi geçirmi dedi polisler. Vurulduunu söylemediler. Sanki ablamn öldüü benim yüreime dodu. Ben ablamn öleceini hissettim.

Ana Sayfaya Git