Nam-ı diğer Mesut komiser Şevket Çoruh Baba sahne sonrası Twitter'da paylaştı 'Şerefsizler'

Arka Sosklar'ın Mesut Komiseri Şevket Çoruh'tan son dakika film sektörğ açıklamaları gündeme adeta bomba gibi düştü. Şevket Çoruh film sektörü hakkında serefizlik moda sözleri ile adeta kanları dondurdu.

Haberler 04.08.2017 - 15:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Arka Sosklarn Mesut Komiseri evket çoruhtan son dakika film sektör açklamalar gündeme adeta bomba gibi dütü. evket çoruh film sektörü hakknda serefizlik moda sözleri ile adeta kanlar dondurdu.

22 senedir ektörde olan ve birikimlerini Baba Sahe tiyatro sahesi ne adayan evket çoruhun sosyal medya esabndan yapt açklama herkesi artt. 22 yllk birikimini Kadköyde açt tiyatro salonu Baba Sahneye yatran oyuncu evket çoruh TwitterdaFilm sektöründe hiç modas geçmeyen eskimeyen yenilenen artan eksilmeyen tek ey erefsizliktir yazd.

ARKA SOKAKLARDAN AYRILACAK DDALARI

Arka Sokaklar dizisinden Mesut komiseri canlandran evket çoruhun akbetini merak ediyordu. rfan Deirmencinin kovulmasnn ardndan Ben de hayr diyorum, beni de kovun diyen evket çoruhun, Arka Sokaklardan ayrlacan konuurken, dün yaynlanan 436. bölümde bu durum belli oldu. Kanal Dde Arka Sokaklarn geçen hafta yaynlanan 435inci bölümünde Mesut komiserin vurulmu, ameliyathaneye giren düman Gümü, alnna silah dayamt. Mesut komiserin ölecei tahmin edilirken, Mesut komiseri canlandran evket çoruh diziden ayrlyor dedikodular bir anda alevlenmiti. Arka Sokaklar dizisinin dün yaynlanan 436. bölümünde unlar oldu; Gümü, Mesut komisere silah dayayp öldürecei srada, Rza Babann ekibi aldklar istihbarat dorultusunda ameliyathaneye girdi. Baarl bir operasyon sonrasnda, Mesutu kurtardlar. Mesut ve Tunç yeniden ameliyata alnd. Bölümün sonunda, baarl geçen ameliyatn ardndan, ikisinin de gözlerini açtn gördük. Her ne kadar operasyon baarl geçmi olsa da Mesut komiseri öldürmek isteyen Gümü, ekibin geldiini görünce baygn numaras yaparak hastaneden kaçmay baard.

Ana Sayfaya Git