Nam-ı diğer Hayta İsmail evlendi! İşte Ahmet Arıman'ın sorunla başlayan evlliği

Özellikle de Hababam Sınıfı'ndan tanıdığımız Hayta İsmail lakaplı ünlğ yeşilçam sanatçısı Ahmet Arıman evlendi. Evet 62 yaşındaki ünü oyuncunun evlenmesinde bir gariplik olmaması haberin içeriğini merak ettirdi.

Haberler 19.12.2017 - 01:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Özellikle de Hababam Snfndan tandmz Hayta smail lakapl ünl yeilçam sanatçs Ahmet Arman evlendi. Evet 62 yandaki ünü oyuncunun evlenmesinde bir gariplik olmamas haberin içeriini merak ettirdi. Hayta ismail kendisinden 39 ya küçü sevgilisi ile evlendi. Bilindii üzere Hayta smail geçtiimiz dönemlerde sevgilisinin yann küçük olmasna aldr etmeden görüntülenmiti. Öyle ki geçtiimiz dönem de ei hakknda kaçrld iddialr gündeme dümütü.

Son dakika bilgilerde Hayta smailin evlendii haberi gündeme çkarken herkes Hayta smailin karsn merak etti. te Ahmet Armann kendisinden 39 ya ufak yani 23 yandaki ei. Mutlu olduunu vurgulayan Arman, Kimseye bir ey yapmadk. Bizim içimiz de çok rahat. Millet arkamzdan bir eyler söylüyor ama aratrlsn hiç kimseye bir ey yapmadk. Bu kadar basit ifadelerini kulland. çifte aralarndaki ya fark sorulduunda ise Arman, Ben kendimi yalanm olarak görmüyorum. Nerede trak orada brak, bittii zaman biter zaten. Ben de isterdim biraz daha büyük olsun. Ne yapalm? Kaderimizde bu varm açklamasn yapt. Kader Kaynakn annesi Hatice Hanm düünde Bu evlilie onay vermedim, kzm bana rest çekti diyerek alama krizine girdi. Bu arada Ahmet Armann gelinin annesinden de 23 ya büyük olduu ortaya çkt.

TEHDT MESAJLARI GÖNDERLYORDU

Hababam Snf serisindeki Hayta smail rolüyle ünlenen Ahmet Arman, u sralar zor günler yayor. Usta oyuncunun evlenecei Kader Kaynaka, eski ei Tark Aydn tarafndan hakaret ve tehdit mesajlar gönderildii öne sürüldü.

Ahmet Armann sevgilisi Kader Kaynak, eski ei Tark Aydnn rahat brakmad iddia edildi. Sözcünün haberine göre; 61 yandaki usta oyuncu, tehdit ve taciz mesajlar nedeniyle oldukça ikayetçi. Arman, son olarak Tark Aydnn telefon yoluyla hakaretine uradklarn belirtti.

SAVCILIA KAYET EDECEM

Ahmet Arman, sevgilisi Kader Kaynaka eski einin att mesaj paylat. ddiaya göre; Aydn, söz konusu mesajnda O köpee söyle asla hedefine ulaamayacak, onun ne papaz olduunu, Hristiyanolduunu cümle alem bilecek, bana istedii kadar büyü yapsn tutmaz. Üzerimde koruyucu var, akl varsa seni annene yollasn, yoksa gör bekle neler oluyor ifadelerini kulland.

HAYTA SMAL HAKKINDA

Hababam Snf serilerindeki Hayta smail serileriyle tannan Ahmet Arman, 27 Kasm 1955 ylnda dodu. 40 yl akn süre Bakrköyde yaayan sanatç ,orta okul yllarnda müzie olan ilgisiyle çeitli eitim dershaneleri derken, 1972 yllarnda orkestra hayatna balad.

Bir turnede Münir Özkul ile çalan sanatç turne sonunda Hababam snfnn Hayta smaili olur, ünlü yönetmen onu bu karaktere uygun gördü.

O dönemde Gülen Gözler, Neeli Günler, Bizim aile ve Sultan gibi filmlerin kadrosunda yer ald. Oyunculuun yan sra müzik geçmii de bulunan Ahmet Arman, stanbulda çeitli lokallerde müzisyenlik yapmaktadr. Sahne çalmalarna devam eden sanatç, festivallerde konserlerde ve çeitli organizasyonlarda sevenleri ile bulumaya devam ediyor.

Filmografi

Hababam Snf - 1974

Hababam Snf Snfta Kald - 1975

Bizim Aile - 1975

Hababam Snf Uyanyor - 1976

Hababam Snf Tatilde - 1977

Gülen Gözler - 1977

Hababam Snf Dokuz Douruyor - 1978

Neeli Günler - 1978

Sultan - 1978

Hababam Snf Merhaba - 2003

AYRILIK DDALARI DÜÜNÜ PTAL ETTMT

Uzun bir süredir bir film projesinde yer almayan Ahmet Arman, hakknda iddia ile gündeme gelmiti. Tark Aydn, 23 yandaki einin Ahmet Armana kaçtn söylemi, Ahmet Arman ise hakkndaki iddialara karlk:

Ben hanmefendiyle tantmda eiyle kavgalyd, boanma davas açmt. Tanmamzdan 5-6 ay sonra boanma sonuçland. Kaç kez hakkmda büyü yapt, karm kendine balad diye ikayetçi oldu ancak alnacak bir sonuç yok. Boandlar. Ben ayrsam, aralarn bozsam ,tamam hakl deyip susacam. Zaten hanmefendi ile 29 Ekimde Yunus Emre Kültür Merkezinde 16,30da nikahmz var. açklamasnda bulunmutu. Ancak çiftin nikahlarn iptal ettii örenildi.

çARPICI AçIKLAMALAR

6 Hababam Snf filminde Hayta smail rolü ile seyirci karsna çkan Ahmet Armandan çarpc açklamalar...

Hababam Snfnn Hayta smaili Ahmet Arman Hababam Snf macerasnn nasl baladn Magazin 8 mikrofonlarna anlatt.

Münir Özkul sayesinde yönetmen Ertem Eilmezle tantn söyleyen Arman, Ertem Beyle tantk. Konutuk, 5 dakika sonra sarlp, öptü. Hayta smailimsin sen benim dedi diye konutu.Ahmet Arman o dönemde Hababam Snfnda oynayacak oyuncularn gazete ilan ile arandn söyledi.Hababam snfndaki rol arkadalar ile ilgili de konuan usta oyuncu, Hepsiyle iyi anlardk. Ama Halit abi bize daha fazla yardmc olurdu. Halit Akçatepenin bize biraz daha fazla ilgisi vard. diye konutu. Kemal Sunalla ilgili de sorular yantlayan Arman, Kemal Sunal set dnda ciddiydi. Bize kar deil, ama normalde çok ciddi, çok akll, çok düzgün bir adamd dedi.

Ana Sayfaya Git