Namı diğer Cibar Kemal Cem YLMZ, Mavişehir'den sonra Mevlana Şehri Konya'da da esti gürledi

Yine bir CEM YILMZ yapımı 'İftarlık Gazoz' nihayetinde vizyona girdi. Ege'nin sahil kasabalarında çekilen 'İftarlık Gazoz'un ilk gala sı em Yılmaz öncülüğünde İzmir'de izlendi. Yüksel Aksu'nun yönettiği İftarlık Gazoz'un Karşıyaka Mavişehir'deki ilk gösteriminde adeta izdiham yaşandı. İzmir halkının ege filmi 'İftarlık Gazoz'un galasındaki yoğunluğu, iğne arsan yere düşmez kıvamında idi

Haberler 30.01.2016 - 17:25 Son Güncelleme : 30.01.2016 - 17:25

Yine bir CEM YILMZ yapımı İftarlık Gazoz nihayetinde vizyona girdi. Egenin sahil kasabalarında çekilen İftarlık Gazozun ilk gala sı em Yılmaz öncülüğünde İzmirde izlendi. Yüksel Aksunun yönettiği İftarlık Gazozun Karşıyaka Mavişehirdeki ilk gösteriminde adeta izdiham yaşandı. İzmir halkının ege filmi İftarlık Gazozun galasındaki yoğunluğu, iğne arsan yere düşmez kıvamında idi

Yüksel Aksunun yönettiği, başrollerini Cem Yılmaz ile Berat Efe Parların paylaştıkları İftarlık Gazoz adlı film, İstanbul galasından sonra, önceki akşam İzmirli sinemaseverlerle buluştu. Filmin Karşıyaka Mavibahçe AVMdeki Cinemaximumda gerçekleşen İzmir galasında izdiham yaşandı. AVMye gösterimden saatler önce gelen sinemaseverler, sinemanın kapısında kuyruk oluşturdu. Aksu ve filmin tüm oyuncularının katıldığı galada, Cinemaximumun 11 sinema salonu tamamen doldu.

MUĞLADAN AKSUYA SÜRPRİZ

Galanın Yüksel Aksu için en büyük sürprizi Muğladan gelen, aralarında yönettiği Dondurmam Gaymak filminin oyuncularının da bulunduğu seyirciler oldu. Filmi izlerken hem çok gülen hem de çok ağlayan sinemaseverler, gösterimin sonunda oyuncuları gözyaşları içinde tebrik etti. Ayrıca film ekibiyle sohbet etme imknını da buldular.

Yüksel Aksunın kendi yaşam öyküsünden ve gerçek olaylardan esinlenerek oluşturduğu İftarlık Gazoz filmi seyircileri büyüleyici, duygusal ve mizahi bir maceraya davet ediyor.

1970ler Türkiyesinin Ege topraklarından ilham alan filmin başrolünde ise Ali Baba ve 7 Cücelerle hala beyazperdeyi fethetmeye devam eden yetenekli oyuncu Cem Yılmaz ve yeni çocuk yeteneklerden Berat Efe Parlar yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Yılmaz Bayraktar, Okan Avcı ve Macit Koper de yer alıyor. İftarlık Gazoz, 5. sınıf öğrencisi Ademin tatilde Gazozcu Cibar Kemal Ustanın (Yılmaz) çırağı olarak çalışmasıyla ilerliyor. Oruç tutmanın ağırlığı ile seraplar görmeye başlayan küçük çocuk kendini bir anda bir maceranın içinde buluyor!

İftarlık Gazoz, 29 Ocakta seyircileriyle buluşacak!

Ana Sayfaya Git