Naşide Göktürk’ten hayranlarını kahreden haber!

Usta müzisyen Onur Akay, Bodrum'da özel bir hastanede kanser tedavisi gören 51 yaşındaki sanatçı Naşide Göktürk’ün, yoğun bakımda olduğunu duyurdu.

Haberler 17.08.2016 - 10:33 Son Güncelleme : 17.08.2016 - 10:33

Bir yıldır akciğer ve pankreas kanseri ile mücadele eden ve durumunun ağırlaşması üzerine Bodrumda Acıbadem Hastanesinde tedavi altına alınan Naşide Göktürkün, yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği belirtildi.

Onur Akay, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Naşide Göktürk mücadeleye yoğun bakımda devam ediyor ve artık çok yorgun. Bilincinin ise gitgide dağıldığını öğrendim. Niran Ünsal, Naşidenin ablası Nihal Aktaştan aldığı haber üzerine alelacele Bodruma gitmiş ve geceyi hastanede geçirmişler. Naşidenin ailesi ve kendi doktoru Esat Namal, ilerleyen günlerde Naşidenin durumuna ilişkin açıklama yapacak. Allah yardımcısı olsun ifadelerini kullandı.

Kanser tedavisi görmeye başladıktan sonra Bodruma yerleşen ünlü sanatçı, birkaç kez stüdyodan ambulans ile hastaneye yetiştirilmesine rağmen vazgeçmedi ve çocukluğumu Uçuruyorum isimli son albümünü 2016 yılında piyasaya çıkardı.

(Milliyet)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır