Nereye gidiyoruz! 2 aylık hamile kızın tecavüzcüsü babası çıktı

Kütahya'nın merkeze bağlı köyü olan Gövem Mahallesi'nde hamile olduğu belirlenen 17 yaşındaki genç kızın tecavüzcüsünün öz abası olduğu ortaya çıktı.

Haberler 07.07.2017 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kütahyann merkeze bal köyü olan Gövem Mahallesinde hamile olduu belirlenen 17 yandaki genç kzn tecavüzcüsünün öz abas olduu ortaya çkt.

Daha önce Kütahyann merkeze bal köyü olan Gövem Mahallesinde oturan A.K., geçen 16 Haziranda karn ars ve mide bulants ikayetiyle yaknlar tarafndan Kütahya Dumlupnar Üniversitesi (DPÜ) Evliya çelebi Eitim ve Aratrma Hastanesine götürüldü. A.K.nin yaplan tetkiklerinde, 2 aylk hamile olduu belirlendi. A.K., doktorlara üvey annesiyle birlikte kaldklar evde öz babas Y.K.nn kendisiyle defalarca ilikiye girdiini, bunun sonucunda da hamile kaldn söyledi.

Doktorlarn durumu bildirmesini ardndan baba Y.K. jandarma ekiplerince gözaltna alnd. Suçlamalar kabul etmeyen ve kznn eski nianlsndan hamile kalm olabileceini söyleyen Y.K. çkarld mahkemece tutuklanarak Kütahya E Tipi Cezaevine konuldu.ki aylk hamile olan A.K.nn karnndaki bebei hastanede yaplan kürtajla alnd. A.K.nn kimin tarafndan hamile brakldn belirlenmesi için de baba Y.K. ile A.K.nin eski nianlsndan alnan kan örnekleri stanbul Adli Tp Kurumuna gönderildi. Yaplan DNA testinde A.K.yi öz babas Y.K.nn hamile brakt belirlendi.

Halen tutuklu olan Y.K.nn yarglanmasna önümüzdeki günlerde Kütahya Ar Ceza Mahkemesinde balanacak.

Ana Sayfaya Git