New York Times Meydanı'nda katliam anları

ABD'nin New York eyaletine bağlı ünlü Times Meydanı'da adeta mahşer dakikaları yaşandı. Times Meydanı'nda bir aracın yayaların içine girdiği anlar kaydedildi. Times Meydanı'ndan gelen bilgilere göre 1 kişinin yaşamını yitirdiği ve 12 kişinin yaralandığı açıklandı.

Haberler 18.05.2017 - 22:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ABDnin New York eyaletine bal ünlü Times Meydanda adeta maher dakikalar yaand. Times Meydannda bir aracn yayalarn içine girdii anlar kaydedildi. Times Meydanndan gelen bilgilere göre 1 kiinin yaamn yitirdii ve 12 kiinin yaraland açkland. Olay ile alakal terör saldrs eylemi yapld yönünde iddialar ortaya atlsa da durumun böyle olmad ve kaza meydana geldii belirlendi.

TERÖR EYLEM GB GÖRÜNMÜYOR

Görgü tanklar, aracn ters yönde gittikten sonra yayalara vurduunu ve hareketlerinin kastl göründüünü söyledi. Ancak polis yetkililerinden yaplan açklamada, olayn terör eylemi gibi görünmediini belirtildi. New York polisi ve itfaiyesinin çok sayda görevliyle olaya müdahale ettii ve yarallarn hastaneye götürüldüü görüldü. Aracn oförü ksa süre içinde gözaltna alnd.

NEW YORK TFAYES: 1 ÖLÜ 12 YARALI

Olaya ksa süre içinde müdahale eden itfaiye ekipleri daha sonra yaptklar açklamada, 1 kiinin hayatn kaybederken 12 kiinin de hastanelerde tedavi altna alndn belirtti.

NEW YORK BELEDYE BAKANI: TERÖR EYLEM OLDUUNA DAR GÖSTERGE YOK

New York Belediye Bakan Bill De Blasio, Times Meydanndaki olayn ardndan açklama yapt ve Bunun terör eylemi olduuna dair hiçbir gösterge yok. dedi.

Yaralanlarn tedavi altna alndn, 4 kiinin durumunun kritik olduunu belirten De Blasio, 26 yandaki ABD vatanda sürücünün gözaltna alndn söyledi.

New York Polis Tekilat ise sürücü Richard Rojasn 2008 ve 2015 yllarnda alkollü araç kullanmaktan sabkal olduunu bildirdi..

Ana Sayfaya Git