Nihat Doğan'a şok! 133 infaz memurunun talebi ile kamu davası açıldı

Sivri dilliliği ve ilginç açıklamaları ile tanınan Nihat Doğan'a dava açıldı. Nihat Doğan bilindiği üzere şu sıralar magazin gündemine ilişkin yorum yapılan bir programda sunuculuk yapmakta. son dakika ihat Doğa'a 133 memuru talebi ile dava açıldı

Haberler 05.06.2017 - 16:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sivri dillilii ve ilginç açklamalar ile tannan Nihat Doana dava açld. Nihat Doan bilindii üzere u sralar magazin gündemine ilikin yorum yaplan bir programda sunuculuk yapmakta. Nihat Doann geçtiimiz günlerde yapt açklamalarda infaz koruma memurlarna yönelik hakaret içeren sözler sarfettii iddia edilmiti. Mula E Tipi Kapal Ceza nfaz Kurum Müdürü ve 133 infaz koruma memuru, ünlü türkücüden ikayetçi oldu.

Mulada, infaz koruma memurlarna hakaret ettii iddia edilen Nihat Doan hakknda kamu davas açlmasna karar verildi.

Mula E Tipi Ceza nfaz Kurumu müdürü ve 133 infaz koruma memuru, televizyon programnda darbe soruturmasnda yarglanan askerlerin durumalara takm elbiselerle getirilmesini eletirerek, infaz koruma memurlarna alçak gardiyanlar ifadelerini kullanan Doandan ikayetçi oldu. Mula Asliye Ceza Mahkemesinde Doan hakknda birden çok kamu görevlisine görevinden dolay alenen hakaret ve tehdit suçlamasyla kamu davas açld.

ddianamesi kabul edilen davann görülmesine önümüzdeki günlerde balanacak

GANYOTçU LE DE ARASI BOZUKTU

Ganyotçu Ebubekir Öztürk, ettii küfürler için Talihsiz olay biz bu memlekette garibiz dedi özür diledi Arkadalaryla birlikte arabann içinde çekilen ve zmir Marna küfür ettii görülen Ganyotçu Ebubekir Öztürk, sessizliini bozdu.Bir magazin programna katlan Ganyotçu yaananlarla ilgili konuurken nasl bir ahlaka ve ftrata sahip olduunu çevresindeki insanlarn da bildiini söyledikten sonra yaananlarn kendisine yaplan bir tacizden kaynaklandn söyledi.

BZ BU MEMLEKETTE GARBZ

Nihat Doann sunuculuunu yapt programa katlan Öztürk, adeta milli deerlere yaplan küfrü aklamaya çalt. Bu talihsiz olay için buradaym ve özür diliyorum diyen Öztürk Biz bu memlekette garibiz dedi. Cumhurbakan Erdoan çok sevdiini ve ona ak olduunu söyleyen Öztürk, Erdoandan da özür diledi. Görüntünün internete dümesini talihsizlik olarak niteledi ve özür diledi.

KENAN PEKE DE YÜKLENMT

Bir televizyon programnda FETÖ soruturmasnda yarglanan infaz koruma memurlarnn adliyeye k kyafetlerle çkarlmasn eletirerek, alçak gardiyanlar ifadesini kullanan arkc Nihat Doana, Adalet Bakanl Müstear Kenan pekten gelen tepki üzerine Sen kimsin. Müstear da neymi. Kim tanr seni, beni dinleyeceksin lan, bunlarn cevap hakk yok ifadesini kulland. Bu ifadelerin, daha sonra maksadn atn düünen Doan, akam saatlerinde bir açklama yapt. Sizin FETÖ ile olan mücadelenizi örenince konutuklarmdan utandm. Bu konumamn terbiye snrn atnn farkndaym

NHAT DOAN HAKKINDA

13 ubat 1976 senesinde dünyaya gelen Nihat Doan aslen Muludur.

Nihat Doan ilk sanat dünyasna Türk halk müzii parçalarn seslendirerek giri yapmtr. 1995 ylnda Krdn Kalbimi adl parça ile profesyonel müzik kariyerine adm atm özellikle 2011 ylnda katld Survivor yarmas ile popülerliini artrmtr. 1976 doumlu sanatç Nihat Doan stanbul doumludur.

11 yanda iken babasn kaybeden Nihat Doan fakir bir ailenin çocuu olarak dünyaya gelmitir. Nihat Doan Muun ünlü Batkan airetindendir.

2015 ylnda Survivor All-Stara katlacakt fakat Özgecan Aslan hakknda Twitterda Siz de mini etei giyip soyunup laik sistemin ahlakszlatrd sapklar tarafndan tacize uraynca da bas bas barmayacaksnz. dedi ve halktan büyük tepki ald. Bunun üzerine Acun Ilcal, Nihat Doan Survivor All-Star 2015den men etti ve Galatasaray SK eski yöneticilerinden Adnan Öztürkün kendisi hakkndaki ihraç talebi Yönetim Kurulunca oy birliiyle olumlu bulundu. Böylece 2015 ylnn Mart aynda yaplacak olan Mali Genel Kurulda ihraç istemiyle oylama yaplmasnn yolu açlm oldu.

Ayrca Nihat Doan, kendini muhafazakr demokrat olarak tanmlamaktadr.

Stüdyo albümleri

1995: Krdn Kalbimi

1996: Ayrlk Ac Birey

1998: Anlamyorlar

2000: Dayan Yüreim

2001: Züleyha

2002: Zor Gelir

2004: Seve Seve

2005: Bitanesinden Bitanesine

2007: Allah belan versin

2009: 1071

Filmleri

2001: Sultan

2013: Harem (konuk oyuncu)

Ana Sayfaya Git