Nihat Hatipoğlu'na ilginç Ramazan Sorusu 'Hayvanlar oruç tutar mı?'

Her Ramazan Ayı'nda canlı yayın programı sunuculuğu yapan Nihat Hatipoğlu, bu raazanda da kaldığı yerden devam ediyor. Vatandaşın aklındak soruları cevaplayan Nihat Hatipoğlu'na geçtiğimiz gün öyle bir soru soruldu ki.

Haberler 29.05.2017 - 22:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Her Ramazan Aynda canl yayn program sunuculuu yapan Nihat Hatipolu, bu raazanda da kald yerden devam ediyor. Vatandan aklndak sorular cevaplayan Nihat Hatipoluna geçtiimiz gün öyle bir soru soruldu ki. Sultanahmetteki iftar programnda kendisine yöneltilen soruyu tebessüm ile cevaplayan Nihat Hatipolunun verdii cevap da bir o kadar artcyd. Nihat Hatipoluna hayvanlar da oruç tutar m? diye soru soran çocuk, hem Hatipolunu hem de izleyicileri güldürdü.

Ramazan boyunca ATVde ekranlara gelen Nihat Hatipolu ile ftar programnda dün ilginç anlar yaand. Sultanahmetteki iftar programna gelen bir çocuk, Hatipoluna Hayvanlar oruç tutar m? sorusunu sordu.

ALLAHA ZKREDERLER

Hatipolu ise küçük çocua Hayvanlar Allah zikrederler. Ama onlar için oruç, onlar için namaz ve benzeri ibadetleri düünmek doru deildir. cevabn verdi.

Ana Sayfaya Git