Nizip'te 5 kişinin öldüğü kaza da can yakan detay ortaya çıktı

Gaziantep Nizip ilçesinde geçtiğimiz gün 5 kişinin yaşamını yitirdiği kaza sonrasında aileden hayatını kaybedenler hakkında kan donduran detaylar oluşturuldu. Şanlıurfa Birecik ilçesinde yakınlarının düğünlerne katılmak için yola çıktıkları öğrenildi.

Haberler 20.08.2017 - 15:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantep Nizip ilçesinde geçtiimiz gün 5 kiinin yaamn yitirdii kaza sonrasnda aileden hayatn kaybedenler hakknda kan donduran detaylar oluturuldu. anlurfa Birecik ilçesinde yaknlarnn düünlerne katlmak için yola çktklar örenildi.

Kazada yaamn yitiren Mehmet (43), Tuncay (22) , Kenan (12), Fatma (38) ve Aysel çelikin (19) cenazelerinin Birecik ilçesine bal Bozdere Mahallesinde topraa verilmesinin ardndan, yaknlar evde taziyeleri kabul ediyor. Mehmet çelikin kardei Doan çelik, AA muhabirine yapt açklamada, aabeyiyle Gaziantepte inaatlarda çaltklarn söyledi. Aabeyinin, yeenlerinin Birecikteki nian törenine katlmak için ailesiyle yola çktn belirten çelik, Kardeimin kz nianlanacakt. Birecike giderken kaza yaptlar. 9 kiilik aileden 5i hayatn kaybetti. kiz olan çocuklar yurt dnda yayor. Tam bir facia yaadk. Bu acya katlanmak çok

zor. Yeenlerimden ikisi halen ar yaral olarak hastanede yatyor. nallah Allah onlar bize balar. diye konutu.

- Kzn okutabilmek için kredi çekmi

Mahalle muhtar Basri Seçme de kazay ilçe merkezine giderken örendiini belirtti. Ailenin maddi durumunun iyi olmadn vurgulayan Seçme, Hayatn kaybeden kzmz Aysel çelik bu yl tp fakültesini kazanmt. Babas Mehmet, Ayseli okula gönderebilmek için bankadan 15 bin lira kredi çekti. u an yaral olan bir çocuu da gürete madalya sahibi. Baarl ve zeki çocuklar vard. Allah kalanlara ifa nasip etsin. Acmz büyük, bu konudan ihtiyaç sahibi olan ailemize devlet büyüklerimizin destek olmasn istiyorum. ifadelerini kulland.

- Aile büyüü de haberi alnca damdan düerek yaamn yitirdi

Öte yandan, aile büyüklerinden Ahmet çelikin (64) de ac haberi almasnn ardndan evinin damndan dengesini kaybederek dütüü ve ban beton zemine çarparak yaamn yitirdii örenildi. Gaziantepin Nizip ilçesinde önceki gün meydana gelen trafik kazasnda 5 kii ölmü, 3 kii yaralanmt. (kaynak:turkiyegazetesi)

Ana Sayfaya Git