Nizip'te korkunç iş kazası! Yaz tatilini inşaatta çalışarak geçiriyordu

Yaz tatilini çalışarak geçiren çocuk, enkaz altında hayatını kaybetti. 14 Samet Barış Aydın, Gaziantep Nizip ilçesinde bir inşatta yaz tatilinde çalışıyordu. İnşaat duvarının üzerine devrilmesi sonrasında Aydın, hayatını kaybetti.

Haberler 03.08.2017 - 21:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaz tatilini çalarak geçiren çocuk, enkaz altnda hayatn kaybetti. 14 Samet Bar Aydn, Gaziantep Nizip ilçesinde bir inatta yaz tatilinde çalyordu. naat duvarnn üzerine devrilmesi sonrasnda Aydn, hayatn kaybetti.

Bakkallk yapan bann 3 çocuundan en büyüü olan ve bu yl 8inci snfa geçen Samet Bar Aydn, okullarn tatile girmesinin ardndan su tesisatçsnn yannda haftalk 150 lira karlnda çrak olarak çalmaya balad. Samet Bar Aydn, bu sabah tadilat yaplan 5 katl binann su tesisatnn yapm için yeniden inaata gitti. Burada tadilat çalmalar kapsamnda 4üncü katn krlan duvar bir anda binann iç ve dna çöktü. Yklan duvarn bir bölümü bu srada su tesisat için çalan ortaokul örencisinin üzerine devrildi.

Enkaz altnda kalan Aydn görenler durumu salk ekiplerine bildirdi. hbar üzerine gelen salk görevlileri tarafndan Nizip Devlet Hastanesine götürülen Samet Bar Aydn, doktorlarn müdahalesine karn kurtarlamad. Yaamn yitiren Aydnn cesedi otopsi için morga konuldu. Polis, olayn meydana geldii inaatta inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git