Nöbette kalbine yenildi

Nöbette kalp krizi geçirip, şehit olan Mardinli er Abdullah Çam, Kızıltepede toprağa verildi.

Haberler 20.04.2020 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkarinin Yüksekova ilçesinde, nöbet srasnda geçirdii kalp krizi sonras hastaneye kaldrlan ve doktorlarn tüm müdahalelerine ramen kurtarlamayarak ehit olan Pyade Er Abdullah çam (21), Hakkaride düzenlenen törenin ardndan helikopterle memleketi olan Mardine götürüldü. çamn naa Kzltepede topraa verildi.

HAKKARDEK TÖREN

Hakkarinin Yüksekova ilçesine bal Aaçl mevkiinde, nöbet deiimi srasnda geçirdii kalp krizi sonucu kaldrld hastanede kurtarlamayarak ehit olan Piyade Er Abdullah çamn cenazesi dün akam Hakkariye getirildi. ehit çam için bugün Da ve Komando Tugay Komutanlnda tören düzenlendi. Törene, Hakkari Valisi ve Belediye Bakan Vekili dris Akbyk, Cumhuriyet Basavcs smet çnar, l Jandarma Komutan Tugeneral Nuri Öztürk, l Emniyet Müdürü Atanur Aydn, asker ve polisler katld. Koronavirüs nedeniyle törene sosyal mesafe kural uyguland.

ehit Piyade Er çamn Türk bayrana sarl naa, tören alanna getirildi. Bir dakikalk sayg duruunun ardndan, özgeçmii okunan ehit çam, yaplan dualarla helikopterle memleketi olan Mardine gönderildi.

MARDNN KIZILTEPE LçES

çamn Türk bayrana sarl naa Mardin Havalimanna götürüldü. Kzltepe ilçesinde Ulu Camide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri uygulanarak gerçekletirilen törende ehidin ailesi tabuta sarlarak gözya döktü. çamn naa, l Müftüsü smail çiçekin kldrd cenaze namaznn ardndan Örencik Mahallesinde aile mezarlnda topraa verildi.

Törene, Mardin Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mustafa Yaman, Kzltepe KaymakamHüseyin çam, l Emniyet Müdürü Hakan çetinkaya, lçe Emniyet Müdürü Emin Yldrm, askeri yetkililer, ehidin ailesi ile vatandalar katld.

Ana Sayfaya Git