Nüfus personelinin yaşlı kadına tavrı tepki çekti

ŞANLIURFA'da, yeni kimlik çıkarmak için mesai bitimine dakikalar kala Eyyübiye İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne giden yaşlı kadın, "Sistem kapandı" denilerek evine gönderildi. Kimsesiz olduğunu belirtip, işlemin yapılması için ricada bulunan yaşlı kadın ile personel arasında yaşanan diyaloğun görüntüleri, sosyal medyada yayınlanınca büyük tepki çekti.

Haberler 14.12.2017 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eyyübiye lçe Nüfus Müdürlüüne giden ad örenilemeyen 67 yandaki kadn, saat 16.55te kadn nüfus memurunun yanna giderek yeni kimlik için ilem yaptrmak istedi. Kadn personel, sistemin kapand söyleyerek, yal kadndan yarn gelmesini istedi. Kimsesi olmayan yal kadnn yanndaki komusu ise, görevli kadn personelden yardmc olmas için ricada bulundu.

BU HAREKET TEPK GÖRDÜ

Bunun üzerine kadn personel, yal kadna yardmc olabilmek için efle görüülmesini istedi. Ancak ef de, sistemin kapand ileri sürerek yal kadndan yarn gelmesini istedi. Görevli personelden merhamet isteyen ve komusunun yardmyla geldiini anlatmaya çalan kadn, bütün srarlarna ramen ilem yaptramaynca, evine geri dönmek zorunda kald.

Bu srada yaananlar cep telefonuyla kayda alan komusu ise, hastanede çaltn, sistemi personelin kapattn belirterek, ilemin yaplmas için uzun süre dil döktü.

Personelin, gülüp lemi yapmyorum diye seslendii yal kadnla arasnda geçen diyaloun yer ald video, sosyal medyada paylalnca büyük tepki çekti.

Ana Sayfaya Git