O Bir Baba!

Küçük yaşta sol bacağını kaybeden Hikmet Kasırga, 2 yıl önce eşinin vefatı üzerine 13, 10 ve 3 yaşlarındaki çocuklarına bakıyor.

Haberler 19.06.2017 - 01:07 Son Güncelleme : 19.06.2017 - 01:07

Batmanda 3 yandayken tren istasyonunda arkadalaryla oynad srada trenin çarpmas sonucu sol bacan kaybeden Kasrga (41), annesinin geçimini temin edememesi nedeniyle devlet tarafndan koruma altna alnd.

Kasrga, 18 yana kadar yetitirme yurdunda kald ve buradan ayrldktan sonra Siirtte Zeynep Hatun Kz Meslek Lisesinde memur olarak çalmaya balad. 2004 ylnda hayatn Aye Kasrga ile birletiren Kasrga, 3 çocuk sahibi oldu. Eini 2 yl önce kaybeden Kasrga, 3 çocuuna hem annelik hem babalk yapyor.

Kasrga, tek bana engelli halde 3 çocua bakmann zor olduunu, annesi ve kz kardeinin bu konuda kendisine yardmc olduunu dile getirerek, unlar anlatt:

Elimden geldiince hem annelik hem babalk yapmaya çalyorum. Hiç kimse annenin yerini dolduramaz ama çok ükür idare ediyoruz. Biz hep beraber çok mutluyuz. Yeter ki okusunlar, büyük adam olsunlar, vatanlarna milletlerine hayrl evlatlar olsunlar, ben babalar olarak onlardan baka bir ey istemiyorum.

O BR BABA

çocuklarn çok sevdiini ve onlar hep gözettiini ifade eden Kasrga, evlatlarnn hayattaki en deerli varlklar olduunu, her biriyle ayr ayr ilgilendiini aktard.

Kasrga, Ödevlerinde onlara yardmc olmaya çalyorum. Onlar bu halde yetitirmek maalesef zor ama onlarn yanndayken huzur buluyorum. Babalar Gününü gururla geçiriyorum. çok güzel evlatlarm var, Allah onlar vatana ve millete hayrl evlatlar klsn. diye konutu.

Kasrgann olu Muhammed Mustafa Kasrga (11) da aile olarak birlikte zaman geçirdiklerini, dier kardelerinin bakm konusunda babasna yardm ettiini söyleyerek, Kardelerime sahip çkmaya çalyorum. Babamla alverie çktmzda ona yardm ediyorum. Babamz bize hem annelik hem babalk yapmaya çalyor. Babam bu yüzden çok seviyorum. Benim için en güzel baba benim babam. diyen Kasrga, babasnn Babalar Gününü kutlad.

Zeynep Kasrga (10) da babasnn her sabah annesi gibi saçlarn taradn anlatarak, Onu çok seviyoruz. Annemizi çok özlüyoruz. Ama annem yerine imdi babamz, bize hem annelik hem babalk yapyor. Babam engelli olmasna ramen bize hep sahip çkt. Allah babamz bamzdan eksik etmesin. Babam her zaman bizi koruyor ve sahip çkyor. diye konutu.

Kasrgann 3 yandaki olu Ömef Faruk da babasnn elini öperek Babalar Gününü kutlad.

Ana Sayfaya Git