O mahalle de yine bir yangın

Aladağ'da yürekleri yakan yangının çıktığı mahalle de bugün bir yangın daha çıktı.

Haberler 01.12.2016 - 18:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanann Alada ilçesinde özel yurdun yand mahallede iki katl bir evde yangn çkt.

2 katl bo bir evde balayan yangn herkesi korkuttu. Faciann okunu yaayan vatandalar alevleri görünce olay yerine kotu, panik yaand. tfaiye alevleri söndürdü, içeride kimsenin olmad ortaya çkt.

Adanann Alada lçesinde 12 kiinin yanarak can verdii yurt yangnnn ardndan bugün akam saatlerinde bir evde çkan yangn büyük panie neden oldu. Can kaybnn olmad yangn ksa sürede söndürüldü.

lçede, sal akam çkan yangnda 12 kiiye mezar olan örenci yurdunun bulunduu Sinanpaa Mahallesinde bir evde saat 17.30 sralarnda henüz bilinmeyen bir nedenle yangn çkt. Yurt yangnnda ölen örencilerin cenazelerinin topraa verilmesinin ardndan çkan yangn hava karard ve ev yüksekte olduu için ilçenin geni kesiminden görüldü. Evden yükselen alevlere itfaiye ve Orman letme Müdürlüü ekipleri çok ksa sürede müdahale etti. çerde kimsenin olmad evde çkan yangn söndürüldü.

Yurt yangn nedeniyle tedirgin olan vatandalar da buraya akn edince ksa sürede panik çkt. Can ve mal kayb yanmad evde soutma çalmas yaplarak çk nedeni incelenmeye baland.

Ana Sayfaya Git