O Ses Türkiye Hadise yerine gelen isim Yıldız Tilbe olacak

O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri kimler olacak sorusu aylardır merakla beklenirken, Acun Ilıcalı Oses Türkiye jüri üyelerini açıkladı. Geçtiğimiz ay içerisinde Yıldız Tilbe'nin O Ses Türkiye koltuğuna oturacağı iddia edilirken, Ilıcalı'nın Yıldız Tilbe'yi onayladığı ve renk katacağı açıklandı.

Haberler 21.07.2017 - 18:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

O Ses Türkiyenin jüri üyeleri kimler olacak sorusu aylardr merakla beklenirken, Acun Ilcal Oses Türkiye jüri üyelerini açklad. Geçtiimiz ay içerisinde Yldz Tilbenin O Ses Türkiye koltuuna oturaca iddia edilirken, Ilcalnn Yldz Tilbeyi onaylad ve renk kataca açkland.

Acun Ilcal önceki akam Etilerde bulunan Miyabi adl Uzak Dou mutfana sahip restoranda Eser Yenenler, brahim Büyükak ve Ouzhan Koçla bir araya geldi.

YILDIZI O SES TÜRKYEYE YAKITIRIYORUM

Önümüzdeki yayn sezonunda balayacak olan, O Ses Türkiyenin jüri koltuunda Yldz Tilbenin olaca iddialarna açklk getiren Ilcal, Kesin bir toplant yapmadk. Sadece ufak bir beyin jimnastii yaptk. Ben Yldz Tilbeyi O Ses Türkiyeye yaktryorum. çok deerli bir sanatç, çok renk katacaktr dedi.

3 ADAMI YOLLAMADIK

Ilcal, 3 Adam programn sunan Yenenler, Büyükak ve Koçla yollarn ayrdklar haberlerine, Biz 3 Adamla hafta da bir görüürüz. Acun, 3 Adam yollad haberleri kesinlikle doru deil. Onlar baka projelerle uraacaklar ve beraber olacamz iler de olacak. Ama televizyon program yapmayacaz. Gönül balarmz bir eklinde cevap verdi.

BODRUMDA

Bodrumda bir gece kulübünde sahne alan Yldz Tilbe, arklarn hayranlar ile beraber söyledi. Konser balamadan saatler önce elence mekannda adm atacak yer kalmad. Sahneye hayranlarnn çlklar arasnda çkan Tilbe sevilen arklarn seslendirdi. Kolundaki ve baçandaki lekelerden hiç bir zaman bahsetmeyen Tilbenin ayn izlerden ellerinin üzerinde de görüldü. Yldz Tibenin, 1 hafta önce verdii konserde kollarndaki izlerin azald dikkat çekmiti. 1 hafta aradan sonra Pasha club da sahne alan Tilbenin kollarnndaki izler yeniden ortaya çkt.

Yeni sezon hazrl yapan Acun Ilcalnn Murat Boz hariç tüm bir veya iki jüri üyesini deitirecei öne sürüldü. Ilcalnn Hadisenin yerine Yldz Tilbeye teklif götürdüü iddia edildi. Tilbe, geçtiimiz sezon O Ses Türkiyenin canl yaynlanan final bölümününde stüdyodaki yerini alm, Ilcal salonda 50 yandaki arkcy anons ederek alklatmt. O Ses Türkiye yarmasnda 6 sezon birincilik için gözya döken, dualar eden Hadise geçtiimiz sezon amacna ulam ve takmnda Dodan isimli yarmac ampiyon olmutu.

Ana Sayfaya Git