Ödemiş'te kaybolan minik Ceylin'i kim öldürdü? En son su içtiği karşı komşusu mu?

Geçtiğimiz gün kaçırılan yaşındaki Ceylin'den kötü haber geldi. Müge Anlı'nın programında da aranan 10 yaşındaki ceylin, en son olarak su istediği komşusunun evinde ölü bulunduğu iddia ediliyor. Ceylin öldü. Minicik bir canın faili meçhulu karşı komşusu mu?

Haberler 12.06.2017 - 13:17 Son Güncelleme : 12.06.2017 - 20:10

Geçtiimiz gün kaçrlan  yandaki Ceylin’den kötü haber geldi. Müge Anl’nn programnda da aranan 10 yandaki ceylin, en son olarak su istedii komusunun evinde ölü bulunduu iddia ediliyor. Ceylin öldü. Minicik bir cann faili meçhulu kar komusu mu? En son polise haber vermeyin, torununuzu öldürürüz’ notu i mesaj gönderen caniler, Ceylin’i öldürdü. 

Evde yakalanan cinayet zanlsnn ilk ifadesinde, Ceylin evde su içiyordu. Düüp hayatn kaybedince korktum ve onu sakladm dedii örenildi. Küçük çocuun boularak öldürüldüü belirlenirken, cinayet ve olay yeri inceleme polislerinin evdeki incelemeleri sürüyor. 

OLAYIN GEÇM

ZMR Ödemi’te Ceylin Atik (10), Oyun oynamak için gittii parktan üç gün önce kaçrld. Atik’i bulamayan yaknlar Ödemi lçe Emniyet Müdürlüü’nde kayp bavurusunda bulundu. Yaknlar sosyal medyadan da Ceylin’in fotoraflarn paylap, bulunmas için yardm istedi. Dedesinin cep telefonuna “Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz” yazl mesaj gelen kzn bulunmas ve kaçran üphelilerin yakalanmas için polis çalma balatt.

zmir’in Ödemi ilçesinde parkta oyun oynarken kaybolan 10 yandaki Ceylin Atik’ten haber alnamyor.

Ödemi’te 10 yandaki Ceylin Atik evlerinin önündeki parkta oyun oynarken ortadan kayboldu. Ceylin’in kaybolduunun fark edilmesinin ardndan ailesi polise haberdi. Harekete geçen polis ekipleri arama çalmalarna devam ediyor. Ödemi’te sosyal medya hesaplarndan da küçük kzn bulunmas adna da paylamlar yapld. Yetkililer küçük kz görenlerin 155 polis imdat hattn aramas gördükleri yerde karakola teslim etmelerini istedi.

KATL KOMU KONUTU Ceylin in öldürülmesi ile alakal katil komunun Ceylin yere dütü, öldü. Ben de korktum sanda sakladm dedii örenildi.
Ana Sayfaya Git