Ödenek tepkisi

Batman Valisinden eski HDP'li belediye başkanına "ödenek" tepkisi

Haberler 09.03.2021 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Valisi ve Belediye Bakan vekili Hulusi ahin, HDPli eski belediye bakan Mehmet Demirin sosyal medya hesabnda luh Deresiyle ilgili yapt ödenek paylamna tepki gösterdi.

Vali ahin, terör soruturmas nedeniyle tutuklanarak görevinden uzaklatrlan ve yakn bir zamanda da tutuksuz yarglanmak üzere serbest braklan HDPli eski Belediye Bakan Demirin luh Deresi için gelen 89 milyon lira ödenei ne yaptnz. Dere yaplmadna göre bu para nerede? Halkn parasn kime peke çektiniz paylamyla ilgili açklamada bulundu.

ÖDENEK TEPKS

luh Deresiyle ilgili herhangi bir ödenein bulunmadn aktaran ahin, Bu kadar cehalet için bile bir eitim gerekir. Ortada 89 milyon deil 89 lira bile luhla ilgili bir ödenek yok, böyle bir çalmay da biz geldiimizde bulmadk. diye konutu.

luh Deresiyle ilgili çevre ve ehircilik Bakanlna arz edilen proje çerçevesinde çalmalarn sürdüünü bildiren ahin, Henüz ödenek talep edecek seviyeye de bir yldr çalmamza ramen gelmedik. Ödenek tahsis edilecek, yani rakamlarn ortaya çkaca dönem geldii zaman bunu yine kamuoyuyla paylaacaz. Dolaysyla olmayan ödenein hesabn da veremeyiz. Kendisi belediyeyi böyle mi idare etmi bir yl boyunca. Kamuoyunun takdirine sunuyorum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git