Oğlumun katili nerde?

Geçtiğimiz yıl dövüldükten sonra hastane hayatını kaybeden 26 yaşındaki Umut Yüce'nin kanser hastası annesi Zeynep Yüce, yetkililere böyle seslendi; "Oğlumun katilini bulun"

Haberler 17.06.2019 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesinde, geçen yl dövüldükten sonra kaldrld hastanede 10 günlük yaam mücadelesini kaybeden Umut Yücenin (26) kanser hastas annesi Zeynep Yüce (46), olunun katil veya katillerinin bulunmasn istiyor.

Olay, 24 Haziran 2018de, Muradiye Mahallesinde meydana geldi. Balarda yaayan, 1 çocuk babas Umut Yüce, iddiaya göre, kimlii belirsiz kii ya da kiilerce dövüldü. çevredekiler tarafndan hastaneye kaldrlan Yüce, 10 gün süren yaam mücadelesi sonras yaamn yitirdi.

YÜRÜTÜLEN SORUTURMA

Olayn ardndan balatlan soruturma kapsamnda, Umut Yücenin ölümüne neden olan kii ya da kiiler bulunamad. Yüce ailesi, artk Umutun katil ya da katillerin bulunmasn istediini söyledi. Umutun 1,5 yl önce rahim kanserine yakalanan annesi Zeynep Yüce, Olumun kötü alkanlklar vard. Ben kanser hastasym. 1 yl önce benim olumu öldürdüler. Ne kadar da kötü olsa sonuçta benim olumdur, cierimdir diye konutu.

OLUMUN KATL BULUNSUN

Sevinç Yüce ise einin uyuturucu bamls olduunu ve Umutu bir türlü bu alkanlndan kurtaramadklarn belirterek, Ne yaptysak onu bu çevreden, kötü arkadalardan koparamadk. Ben de ailesi de o kadar uratk, baaramadk. 24 Haziran gecesi telefon geldi, Umutun hastaneye kaldrld söylendi. Eimin darbedildii ortaya çkt. Polisler tarafndan tutanak tutuldu. Eimi hemen Gazi Yaargil Eitim Aratrma Hastanesine sevk ettiler. Orada 2 defa ar ameliyat geçirdi. 4üncü gün kendine geldi. Tedavisinin 10uncu gününde hayatn kaybetti. Katillerini aryoruz. Katillerin ortaya çkmasn istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git