Oğlunu arıyor

Sokak sokak gezip kayıp oğlunu arıyor

Haberler 09.11.2021 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada 45 gün önce haftaln annesine verip, akam evden ayrlan, bir daha da kendisinden haber alnamayan Muhammet Yüksekdan (16) ailesi, oullarnn hayatndan endie ediyor. Cemal Yüksekda ve ailesi sokak sokak gezip oullarn aryor.

Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesinde oturan Yüksekda ailesinin 16 yandaki tek çocuklar Muhammet Yüksekda, 25 Eylülde çalt oto ykamacdan çkp eve geldi. Annesine haftaln veren Yüksekda, yanna 20 TL alarak evden ayrld. Yüksekdadan bir daha haber alnamad. Polis merkezine giderek kayp bavurusunda bulunan Yüksekda ailesi, bastrd afilerle kap kap dolaarak çocuklarn aramaya balad. Kentte gitmedikleri yer kalmayan aile, oullarnn bulunmas için yardm bekliyor.

HAYATINDAN ENDE EDYORUZ

Cemal Yüksekda, oto ykamacda çalan olu Muhammetin haftaln annesine verdikten sonra evden ayrldn ve bir daha da geri dönmediini belirterek, Afiler bastrdk, kap kap dolatk ancak bulamadk. Gece-gündüz demeden, 40-50 kiiyle aradk. Bakmadmz bahçe, tarla kalmad. Sanki yer yarld, içine girdi. Olumun kimseyle bir sorunu yok. Hayatndan endie ediyoruz ve bir an önce bulunmasn istiyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git