Öğrencinin ağabeyi, okulda tartıştığı müdürü omuzundan bıçakladı

Erzurum'da bir öğrencinin ağabeyi Fuat Ç. (18), okulda tartıştığı müdür Fevzi Demir'i omuzundan bıçakladı. Yaralanan Demir hastaneye kaldırılırken Fuat Ç. ise kaçtı.

Haberler 14.01.2022 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, saat 16.30 sralarnda merkez Palandöken ilçesi, Osman Gazi lköretim Okulunda meydana geldi. ddiaya göre, okul müdürü Fevzi Demir, dün kavga eden bir grup örencinin velisini okula çard. Demir, durum hakknda velileri bilgilendirdi ve çocuklarn uyarmalarn istedi. Kavga eden örencilerden birinin aabeyi olan Fuat ç., okula gelerek müdür Fevzi Demirin yanna gitti. Fuat ç., bir süre görütüü müdüre imdi o velileri bir daha buraya çar dedi. Okul müdürü ise bunun doru olmayacan belirterek, Fuat ç.nin bu isteini reddetti. Müdür yardmcsnn odasnda yaanan tartmada Fuat ç., yannda bulundurduu bçakla okul müdürünü omuzundan bçaklayp, kaçt. hbar üzerine olay yerine salk ve polis ekibi sevk edildi.

Okul müdürü Fevzi Demir, salk ekiplerince olay yerinde yaplan ilk müdahalesinin ardndan ehir Hastanesi Acil Servisine kaldrld. Salk durumunun iyi olduu örenilen Fevzi Demir, kendisini bçaklayan saldrgandan ikayetçi oldu. l Milli Eitim Müdürü Salih Kaygusuz, okul müdürü Demiri hastanede ziyaret etti. Polis, Fuat ç.nin yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git