Öğretmen suçlu bulundu

Batman'da özel bir kreşte eğitim gören 3 yaşındaki çocuk öğretmeni tarafından darp edildi.

Haberler 03.05.2021 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3 yandaki çocuk okul dönüü eve geldii zaman annesi tarafndan darp edildii fark edildi. ok olan anne hastaneden darp raporu alarak öretmen hakknda suç duyurusunda bulundu. Annenin balatt hukuk mücadelesi 3 yl aradan sonra karara baland. Mahkemeden öretmen hakknda çkan 5 yl, erteleme karar ile para cezasna dönütürüldü.

BAKA çOCUKLAR DARP EDLMESN

Darp sonucu çocuunun artk hayatnn eskisi gibi olmayacan belirten anne Necla çokun, bu olayn özel bir krete yaandn söyledi. Cokun, 3 yandaki çocuum öretmeni tarafndan darp edildi. Okul servisi çocuumu akam eve getirdii zaman bu durumu gördüümde ok oldum. çocuumu hemen alp Batman Bölge Devlet Hastanesine götürüp darp raporu aldm. Daha sonra direk savcla suç duyurusunda bulundum. çocuumun gözünde ikinlik yüzünde çizikler vard, karn bölgesinde morluklar vard. Darp raporunu aldktan sonra suç duyurusunda bulundum. Darp raporunda çocuun dövüldüü iddete maruz kald sonucuna varld. Bu iddetin ardndan çocuum ile ilgili psikiyatri gözetiminde uan tedavi süreci balatld. Belki artk çocuumun hayat eskisi gibi olmayacaktr. Benim çocuum darp gördü ama baka çocuklarda darp edilmesin. Mahkeme sonuçland ve çok düük bir para cezas ile sonuçland. Benim derdim para cezas deil öyle olmu olsayd zaten ilk bata ben bunu yapardm. Gerçekten öretmenin güzel bir ceza almasn istiyorum. Küçük bedenlere dokunulmasn onlar incitilmesin. Olum Ouzun birçok gece kalkp da bana sarlp aladn gördüm. Baka çocuklar bu durumu yaamasn.

PARA CEZASI VERLD

Mahkeme u karar verdi 5 yl erteleme karar ald para cezasna çevrildi. O para cezas da çokta umurumda deil, sadece lütfen uan o öretmen görevi banda ve onun görevden alnmasn istiyorum bakada bir ey istemiyorum. Duruma son buldu biz karara itiraz ettik. Bununla ilgili ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceim. Bu iin peini brakmayacam. Lütfen ailelerden ricam bir anne bir baba çocuklarnn söylediklerine itibar etmesine gerektiine inanyorum. çocuklarnz ile konutuunuz zaman o gerçek er ya da geç ortaya çkyor. Özel krete güvenlik kameras yoktu, krete güvenlik kameras olsayd benim çocuum iddete maruz kalmazd. Maalesef güvenlik kameras yok ve öretmenin cezas sabit görüldü. Öretmen hala görevi banda çalyor. Öretmenin çalt kre ayn hafta içerisinde baka birine devredildi. Krete onlara aitti. Dayak atan kii madur deil dayak yiyen biz madur olduk. Talebim öretmenin cezalandrlmasn istiyorum. Artk küçük bedenlere dokunulmasn. çocuklar sakat kalmadan öldürülmeden böyle insanlarn önünü kesmeleri lazm diye konutu.

Ana Sayfaya Git