Okul servisi bekleyen kardeşlere otomobil çarptı

Diyarbakır'da, Muhammed ile abIası Irmak Özbilek'e okula gitmek için servis bekledikleri sırada otomobil çarptı. Kardeşlerin yaralı kurtulduğu kaza, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haberler 12.09.2019 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, pazartesi günü Kayanpar ilçesi Frat Mahallesinde meydana geldi. Eitim ve öretim ylnn ilk gününde okula gitmek için evden çkan Muhammed Kayra ile ablas Irmak Özbileke servis bekledikleri srada Zeynep C.nin kulland otomobil çarpt. Yaralanan kardeler, ihbar üzerine gelen ambulanslarla hastaneye götürüldü. Acil serviste tedaviye alnan kardelerin salk durumlarnn iyi olduu örenildi. Kazann ardndan gözaltna alnan sürücü Zeynep C. ise ifadesinin ardndan serbest brakld.

KAZA ANI KAMERADA

çocuklarnn evlerinin bulunduu sitenin önünde meydana gelen kaza, güvenlik kameras tarafndan kaydedildi. Görüntülerde, Zeynep C. beraberinde bulunan kadnla sohbet ettikten sonra otomobilini hareket ettiriyor. Yaklak 1 metre ilerleyen otomobil, servis bekleyen kardeler ile yanlarndaki ayn yerdeki 2 kiiye çarpyor. Muhammed Kayra ve abIas, otomobilin altnda kalrken, dier 2 kii ans eseri kurtuluyor. Panikleyen sürücü, fren yerine gaza basyor. Otomobil kaldrm tana taklyor.

Görüntülerede çevredekilerin sürücü Zeynep C. ile 2 kardei kurtarma anlar da yer alyor.

Ana Sayfaya Git