Öldürdü intihar etti

Mersin'in Tarsus ilçesinde Sebahattin Öztürk (31) aralarında daha önce gönül ilişkisi olduğu öne sürülen akrabası Leyla Öztürk'ü (22) çalıştığı pastanede tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihara kalkıştı. Sebahattin Öztürk, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Haberler 27.11.2020 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, ilçeye bal Ant Mahallesinde meydana geldi. Elazn Maden ilçesinde güvenlik korucusu olan Sebahattin Öztürk, bir yaknnn cenazesine katlmak üzere 4 gün önce kente geldi. Sebahattin Öztürk, bu sabah da daha önce aralarnda gönül ilikisi olduu öne sürülen Leyla Öztürk ile konumak için genç kzn çalt pastaneye gitti. Burada iki genç arasnda tartma çkt. Tartmann büyümesi üzerine Sebahattin Öztürk, yannda getirdii tabancay çekip, ayn zamanda akrabas olan Leyla Öztürke pe pee ate etti. Sebahattin Öztürk, ardndan silahla kendisini vurarak intihara kalkt.

hbar üzerine adrese polis ve salk ekipleri sevk edildi. Salk ekibinin yapt kontrolde, genç kzn yaamn yitirdii belirlendi. Yaralanan Sabahattin Öztürk ise Tarsus Devlet Hastanesine kaldrld. Olay haber alp gelen gençlerin yaknlar, gözya döküp sinir krizleri geçirdi. Yaplan incelemenin ardndan Leyla Öztürkün cenazesi de ayn hastanenin morguna kaldrld.

HAYATINI KAYBETT

Mersinin Tarsus ilçesinde gönül ilikisi olduu öne sürülen akrabas Leyla Öztürkü çalt pastanede tabancayla öldürdükten sonra ayn silahla intihara kalkan Sebahattin Öztürk de kaldrld Tarsus Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere karn kurtarlamad.

Ana Sayfaya Git