Öldürdüğü arkadaşını mandıranın foseptiğine gömmüş

Aksaray’da kaybolan arkadaşı Murathan Bilgiç’i (29), arama çalışmaları sırasında öldürdüğü ortaya çıkan Sebrail Atmaca (32), tutuklandı. Atmaca’nın jandarmadaki ifadesinde, “Cesedin ağırlığını taşıyamadım. Traktörümün arkasına bağlı kepçeye cesedi yükledim. Açık arazide bulunan bir mandıranın foseptiğine cesedi atıp, üzerine toprak boşalttım. Daha sonra otomobilini de ateşe vererek yaktım" dediği belirtildi.

Haberler 25.05.2022 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ortaköy ilçesi Bozkr köyünde oturan çiftçi Murathan Bilgiç, pazar günü öle saatlerinde yaknlarna arkada Sebrail Atmacann kendisine olan 40 bin liralk borcunu ödemek için çardn söyleyerek evden ayrld. Geç saatlere kadar Bilgiçten haber alamayan yaknlar durumu jandarmaya bildirdi. Kayp ihbar üzerine jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri krsalda arama çalmas balatt. çalmalara köylüler de destek verdi. Jandarma, çalmalar srasnda Sebrail Atmaca sürekli alaynca, üphe üzerine gözaltna ald.

Ekipler Atmacann traktöründe yapt incelemede kan lekelerine rastlad. Gözaltna alnan Atmaca, Bilgiçi tabancayla 3 el ate ederek öldürüp, traktörünün arkasna bal kepçeyle kazd çukura gömdüünü itiraf etti. Atmacann gösterdii yerde kaz yapan ekipler, Murathan Bilgiçin cesedine ulat.

Ortaköy lçe jandarma Komutanlnda sorguya alnan Sebrail Atmacann, Murathan Bilgiç ile aramzda satn aldm otomobilin kalan 40 bin liralk borcu nedeniyle husumet vard. Olay günü aramzda tartma çkt, bana küfür etmeye balad. Tabancamla Bilgiçin gösüne 2, bana 1 el ate ettim. Öldüünden emin olduktan sonra cesedini tamak istedim. Ancak cesedin arln tayamadm. Traktörümün arkasna bal kepçeye cesedi yükledim. Açk arazide bulunan bir mandrann foseptiine cesedi atp, üzerine toprak boalttm. Daha sonra otomobilini de atee vererek yaktm. Olaydan sonra piman oldum dedii belirtildi. Atmaca, jandarmadaki ifadesinin ardndan sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutukland.

Ana Sayfaya Git