Ölen Özgür Duran'ın akrabası konuştu

Konya'da şiddete maruz kalan Ayşe Dırla'ya yardım etmek isterken çıkan arbedede Özgür Duran'ın ölümüne sebep olan Kadir Şeker'in davasında önemli gelişme. Özgür Duran'ın akrabası konuştu.

Haberler 17.02.2020 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalyadan 3 çocuu ve eini terk ederek Özgür Duran ile birlikte önce Eskiehire daha sonra Konyaya kaçan Aye Drlann çelikili ifadelerini çürüten ifadenin detaylarna ulald. Özgür Durann amcasnn olu olan ve olay akam Aye Drla ve Durann yaad evde bulunan B.D.nin Eskiehirde ifadesi alnd.

Sabahtan Halit Turann haberine göre; bilgi sahibi olarak ifadesine bavurulan B.D. Özgür ile Ayenin Eskiehirde yanna geldiklerini daha sonra onlarn Konyada kiralad evde bir süre kaldn belirterek olay akam yaananlar bütün detaylaryla anlatt.

YÜZÜNÜ YUMRUKLADI

B.D. Özgür ile Aye evde sürekli tartyordu. Olayn yaand akam Özgür alkol almt. Aye ile yine tarttktan sonra Ayeyi odaya kapatp darp etti. Yüzü yumruklanan Aye odadan çkp ben sürekli dayak yediim evde daha fazla duramam diyerek evden çkt. Daha sonra da evden Özgür çkt. Evde sürekli tartmalar ve kavgalar yaand için bende çkp Eskiehire gittim dedi.

Eskiehire giderken Aye Drlann kendisini aradn anlatan B.D. Aye olayn nasl gelitiini bana telefonda anlatt. Evden çktktan bir süre Özgürü parka çarm. Özgür kendisine barrken bir genç yardm etmek için yanlarna gelmi. Genç (Kadir) abi neden alatyorsun kadn? demi. Özgürde sana ne lan benim karm demi. Aye de ben eiyim demi. Genç (Kadir) geri dönüp giderken Özgür arkadan saldrm. Yere yatrp genci darp etmi. Daha sonra kalkp kaçmaya çalrken Özgür gencin boazn skm. Bu srada ikisi de yere dümü. Aye telefonda bu srada Özgürün kalbinden bçaklanarak hayatn kaybettiini söyledi. Özgür, isizdi çalmyordu. Yanlarnda bir miktar paralar vard. O parayla geçimlerini salyorlard dedi.

GERçE SAKLAMI

Soruturma dosyasna yeni giren ifadeyle Aye Drlann gerçei saklad bir kez daha gün yüzüne çkt. Drla, poliste verdii ifadesinde Kadirin bçak vurma ann görmedim. Ama yanmza geldiinde ve ayrlmak üzere hareket ettiinde bça gördüm diyen kadn gazetecilere yapt açklamada Ortada bçaklamay gerektirecek bir durum yoktu. Kar-koca arasnda yaanabilecek bir tartmayd bizimki demiti.

Ana Sayfaya Git