Onlara zor yok

PKK'ya düzenledikleri operasyonlarla ağır darbe vuran jandarma timleri, Mardin'de de operasyonlarını kararlılıkla sürdürüyor

Haberler 07.01.2022 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin l Jandarma Komutanl ekiplerince PKKya yönelik operasyonlar aralksz sürdürülüyor.

çileri Bakanl tarafndan PKKnn k üslenmesini engellemek ve teröristleri etkisiz hale getirmek amacyla 25 Kasm 2021de Mardinde balatlan Eren K-8 Operasyonunu devam ediyor.

l Jandarma Komutanlna bal Jandarma Özel Harekat timleri ile komandolar, kent genelinde çetin k artlarnda yürüttükleri operasyonlarla PKKnn k üslenmesini engelliyor, teröristleri etkisiz hale getiriyor, snak ve barnaklar imha ediyor.

Aldklar eitimlerde taktiksel operasyonlarla her daim göreve hazr olduklarn gösteren JÖH ve komandolar, operasyon emri aldktan sonra, oluturulan harekat plan dorultusunda gerekli donanmla araziye intikal ediyor.

Belirlenen hedeflere yaplan atlarn ardndan araziye çkan ekipler, arama ve tarama faaliyetini gerçekletiriyor.

BÖLGEDEK OPERASYONLAR

Elde edilen bilgilerle teröristlerin gizlendii tespit edilen maara, snak ve yaam alanlarn bir bir imha eden güvenlik güçleri, faaliyetleriyle bölgede teröristlere göz açtrmyor.

Yaz aylarnda krsal teröristlere adeta dar eden güvenlik güçleri, k döneminde de Eren K-8 Operasyonuyla bölücü terör örgütüne ar darbe vuruyor.

Zorlu corafi koullara ramen gece gündüz demeden teröristlerin barnma alanlarn tek tek imha eden güvenlik güçleri, operasyonlarda çok sayda silah, mühimmat ve yaam malzemesi ele geçiriyor.

Jandarma timleri, ellerini tetikten bir an bile ayrmayarak bölgede tespit edilen maara, snak ve barnaklarda bulunan patlayc düzenekleri ile patlayc yapmnda kullanlan malzemeleri imha ediyor.

Teröristlerin barnma alanlarn tek tek tespit eden, girilemez, ulalamaz dedikleri inlerini imha eden jandarma ekipleri, kent genelinde yürüttüü kararl operasyonlarla kentteki huzur ve güvenliin salanmasna katk sunuyor.

Ana Sayfaya Git