Önü kesilip ateş açılan otomobilin sürücüsü yaralandı

Şanlıurfa’da, seyir halindeki otomobilin önü başka bir otomobil tarafından kesildi ve kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı. Saldırıda çok sayıda kurşunun isabet ettiği otomobilin sürücüsü yaralandı.

Haberler 25.12.2016 - 12:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada, seyir halindeki otomobilin önü baka bir otomobil tarafndan kesildi ve kimlii belirsiz kiilerce ate açld. Saldrda çok sayda kurunun isabet ettii otomobilin sürücüsü yaraland.

Olay, öle saatlerinde Narlkuyu Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre, kent merkezine gitmekte olan Mehmet Ali Doanlar yönetimindeki 06 BJ 0079 plakal otomobilin önü kimlikleri belirsiz kiiler tarafndan baka bir otomobille kesilerek durduruldu. Otomobillerinden inen üpheliler, üzerlerinde tadklar tabancayla Doanlarn içinde bulunduu otomobile pe pee ate etmeye balad. Saldrganlar kaçarken, silah sesini duyan vatandalar, durumu polis ve salk ekiplerine haber verdi. hbar üzerine olay yerine gelen salk ekipleri vücuduna isabet eden kurunlarla yaralanan Mehmet Ali Doanlar ilk müdahalesini yaptktan sonra ambulansla hastaneye gönderdi. Polis ekipleri de olayn ardndan kaçan üphelilerin kimliklerinin saptanarak yakalanmas için çalma balatt. Olayla ilgili soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git