Ordu Karadeniz Sahil Yolu, gece saatlerinde göçtü

Ordu Sahil Yolu çöktü. Olası facianın önüne geçildi

Haberler 24.11.2016 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ordu Karadeniz Sahil Yolunda bulunan ve hergün binlerce aracn geçtii alan çöktü. 4 metrelik çukur olutu ve olayn trafiin az olduu gece saatlerinde meydana gelmesi ile de facia yaanmad.

40 yl önce ina edilen ve 6 mahallenin ihtiyacna cevap veren ana kolektör hattnda çelik ve dökme beton yerine beton kullanld ortaya çkt. Olaya müdahale eden Ordu Büyükehir Belediyesi ekipleri eski kolektör hattn yenileme çalmasna balad. Bu süre içerisinde trafik tek eritten verildi.

Ordu Büyükehir Belediye Bakan Enver Ylmaz, gece saatlerinde meydana gelen çökmenin ihbarn alr almaz olaya müdahale ettiklerini belirtti. Ylmaz, Karadeniz Sahil Yolunun otogar mevkisinde yolda çökme olduu tespit edildi. Ekiplerimizin zamannda müdahalesiyle küçük çapl borular daha büyük çapl borularla deitirildi. Maalesef alt yap ilimizde yllarn eksikliidir. Bu yüzden önce altyap diyerek her yerde altyap çalmas balattk. Bu yol her gün binlerce aracn geçtii bir güzergah. Büyük bir felaket olabilirdi. Hepimize büyük geçmi olsun diye konutu.

Ana Sayfaya Git