Orgeneral Çetin: Bu kış PKK'nın son kışı olacaktır

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Yenifoça'da düzenlenen Uzman Erbaş Komando Temel Kursu Mezuniyet Töreni'nde yaptığı konuşmada, "2020 yılında PKK terör örgütünün her yerde inlerine girdik. 2021 yılında da girilmeye devam edilecektir. Bu kış, PKK'nın son kışı olacaktır" dedi.

Haberler 09.01.2021 - 01:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Orgeneral Arif çetin, çileri Bakan Süleyman Soylunun da katlmyla Yenifoça Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekat Okul Komutanlnda düzenlenen Jandarma Uzman Erba Komando Temel Kursu Mezuniyet Töreninde konutu.

TERÖRSTLE MÜCADELEMZ HER KARI TOPRAKTA DEVAM EDECEK

Terörle mücadelede mesajlar veren Orgeneral çetin Sayn Bakanm, kahraman jandarmamz, Sayn Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann emir, direktif ve himayeleri ile zatalinizin sevk ve idaresinde son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar, kesintisiz operasyon mantyla gece gündüz, yaz k, souk scak demeden terörle mücadeleye devam edecektir. Jandarmamz, bugüne kadar olduu gibi bundan sonra da devletimize, milletimize, birlik ve beraberliimize kastedecek her türlü tehdide kar koymaya kararldr. Bu yolda yüce milletimizin bize gösterdii destek ve dualarla görevimizi yapacaz. Bu dualar gücümüze güç katacaktr. Allahn yardmyla, vatandamzn destei ve hayr dualaryla, milletimizin sevgi ve güveniyle dalardaki PKKl teröristler bata olmak üzere bütün teröristlere kar mücadelemiz Cudide, Gabarda, Herakolda, Katoda, Avainde, Bestler, Dereler Tendürekte, Arda, Tuncelide, Hakkaride, Diyarbakrda ülkemizin her kar topranda, her yerinde devam edecektir ifadelerini kulland.

BU KI PKKNIN SON KII OLACAK

Jandarma Genel Komutan Orgeneral çetin, 2021 ylnda da terör örgütü PKKnn inlerine girilmeye devam edileceini belirterek, Jandarma Tekilat, kahraman ordumuz, kahraman polisimiz ve kahraman korucularmz ile birlikte binlerce ehit vererek, mücadeleye devam ediyor. Terörle mücadelemiz yüksek teknoloji kullanlarak, kesintisiz devam etmektedir. Bu kapsamda 2020 ylnda PKK terör örgütünün her yerde inlerine girdik. 2021 ylnda da girilmeye devam edilecektir. Sayn Bakan direktifleriniz dorultusunda bu k PKKnn son k olacaktr. Bu baary salayan kahraman gençlerimizdir. Onlarla ne kadar övünsek, gurur duysak azdr diye konutu.

Ana Sayfaya Git