Orman yangınlarını özel ekip araştırıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde, Türkiye'nin farklı bölgelerinde çıkan orman yangınlarının araştırılması için özel ekip kuruldu. Dünden itibaren çalışmalarına başlayan özel ekip terör ve sabotaj ihtimali olup olmadığını araştırıyor.

Haberler 31.07.2021 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emniyet Genel Müdürlüü ve Jandarma Genel Komutanl bünyesinde, Türkiyenin farkl bölgelerinde çkan orman yangnlarnn aratrlmas için özel ekip kuruldu. Dünden itibaren çalmalarna balayan özel ekip terör ve sabotaj ihtimali olup olmadn aratryor.

Türkiyede 28-30 Temmuz tarihleri arasnda farkl illerde çkan 71 orman yangnn 57si kontrol altna alnd. Aralarnda Antalya ve Mulann da bulunduu baz illerdeki 14 yangnn söndürülmesi için çalmalar tüm hzyla devam ediyor.

Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüü ve Jandarma Genel Komutanl bünyesinde Türkiyenin çeitli bölgelerinde çkan orman yangnlarn aratrmak üzere özel ekip kuruldu. Edinilen bilgiye göre özel ekip dün sabah itibaryla çalmalarna balad. Ekipler, terör ve istihbarat birimlerinin de destei ile orman yangnlarnn çk sebebini, terör ve sabotaj ihtimali olup olmadn tüm yönleriyle aratryor. Aratrmadan çkan sonuçlarn adli birimlerle paylalaca bildirildi.

Ana Sayfaya Git