Ormanı yangınına müdahale için gidiyorlardı...

Denizli'de çıkan orman yangınına müdahale etmek için yola çıkan TIR ile LPG tankerinin kazası herkesi derinden yaraladı. Kaza facia ile sonuçlandı

Haberler 05.07.2017 - 02:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Denizlide çkan orman yangnna müdahale etmek için yola çkan TIR ile LPG tankerinin kazas herkesi derinden yaralad. Kaza facia ile sonuçland

Denizli Sarayköyde Merih Direk yönetimindeki LPG tankeriyle, orman yangnna müdahale için i makinesi götüren evli 2 çocuk babas 41 yandaki Hüseyin Avc yönetimindeki, DESKye ait TIR çarpt. Kazada LPG yüklü tanker büyük bir gürültüyle patlayp alev ald. Kazada TIR oförü Hüseyin Avc ve tanker oförü Merih Direk hayatn kaybetti, toplam 10 kii de ar yaraland.

Gurbetçi aile kaza kurban

Kaza annda TIRn arkasnda bulunan ve alev alan araçlardan biri, Fransadan memleketleri Tavasa tatile geldiklerini örenilen ama Ailesinin bulunduu cip oldu. brahim amann (41) kulland cipte, ei Gülser (37), çocuklar Hüseyin Görkem, Zeynep ve Efenin bulunduu belirtildi. Kazada yaralanan brahim ama, ei Gülser ve olu Efe hastaneye kaldrld.

Kemikler ve ceset parçalar bulundu

brahim ama, buradaki müdahalenin ardndan zmire ambulans helikopterle sevk edildi. Kazann ardndan Hüseyin Görkem ve Zeynep amann bulunamamas nedeniyle bölgede seferberlik ilan edildi. AFAD ve UMKE ekipleri tarafndan drone kullanlarak arama çalmas balatld. Ekipler arama çalmalarnda yanan bir aacn altnda baz kemik ve ceset parçalar buldu. Bulunan parçalar DNA testi için gönderildi. çarpmann etkisiyle patlayan ve bölgede alev topuna dönen yakt tankerinin bir ksm önce yaknndaki hayvan alna dütükten sonra yaklak 600 metre uzaklktaki tarlaya uçtu.

Ana Sayfaya Git