Otomobilin motor bölümüne giren yavru kedinin bacağı koptu

SİİRT Hami Efendi Caddesi'nde park halinde bulunan bir otomobilin motor kısmına giren ve burada motor kayışına sıkışan yavru kedi, itfaiyeye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması ile kurtarıldı. Bacağından birinin motor kayışından kaynaklı olarak koptuğu belirlenen yavru kedi, veterinere götürüldü.

Haberler 10.12.2017 - 11:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

SRT Hami Efendi Caddesinde park halinde bulunan bir otomobilin motor ksmna giren ve burada motor kayna skan yavru kedi, itfaiyeye ekiplerinin yaklak 1 saat süren çalmas ile kurtarld. Bacandan birinin motor kayndan kaynakl olarak koptuu belirlenen yavru kedi, veterinere götürüldü.

Cadde üzerindeki bulunanlar park halindeki otomobilin motor ksmndan kedi sesi geldiini duydu. Önce kendi çabalar ile kediyi çkarmaya çalanlar, sonuç alamaynca itfaiye ekiplerini arad. Gelen itfaiye ekipleri, aracn sahibe ulat. Daha sonra yavru kedinin motor ksmna bal kaya skt belirlendi. Yavru kedi, ekiplerin bir saatlik çalmas sonras kurtarld. Kedinin bacaklarndan birinin motor kayndan kaynakl kesilme nedeniyle koptuu tespit edildi. Yavru kedi, tedavisi için veterinere götürüldü. tfaiye Müdürü Mizbah Ylmaz, kurtardklar kedinin bir bacann koptuunu belirterek, hbar deerlendirdik. Kedimizin baca kaya skm ve kopmu. Kedi buraya snmak için girmi ancak, skm. K aylarnda ve havalarn soumas ile beraber kediler araçlarn motor ksmna giriyor dedi.

Ana Sayfaya Git