Otostop çetesi

Mardin’de otostop çekerek araçlarına aldıkları bir kişiyi gasp eden 4 şahıs jandarma tarafından yakalandı

Haberler 09.03.2021 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinden Diyarbakra gitmek için yolda otostop çekerek durduu araçta 4 ahs tarafndan gaspa urayan H.G.nin olay jandarma ekiplerine bildirmesi üzerine yaplan çalmalarda gaspçlar yakaland.

Alnan bilgilere göre, H.G. Mardinden Diyarbakra gitmek için yol kenarnda otostop çekerek bir arac durdurdu. Belirli bir süre sonra araç benzin almak için benzin istasyonunda durduu esnada araçta bulunan 4 ahs H.G.ye silah dorultarak üzerinde bulunan 10 bin lira ile 2 adeti cep telefonunu gasp etti.

YAKALANDILAR

Olay haber alan Artuklu lçe Jandarma Komutanl ekiplerince bölgede bulunan kamera ve PTS kaytlarnn incelenmesi sonucu gasp olayn gerçekletirdii tespit edilen üphelilerin kulland araç belirlendi. Kiralk olduu örenilen aracn sahibi olan irket üzerinden kiralayan ahslarn kimlik bilgileri örenildi. Aracn üzerinde bulunan takip sisteminden aracn Mardin merkezde öretmenevi civarnda hareket halinde olduunun tespit edilmesi üzerine jandarma ve emniyet müdürlüü ekipleri tarafndan söz konusu araç ve 4 üpheli ahs yakaland.

üpheli ahslarn olayda kulland tabanca ile bir adet döner bçana el konulduu, jandarmadaki ilemleri tamamlanan 4 üpheliden 3ünün sevk edildikleri mahkemece tutukland, bir üphelinin ise serbest brakld bildirildi.

Ana Sayfaya Git